Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak van je keuken jouw geluksplek

De keuken is de hart van het huis: de ruimte waar je stiekem toch heel veel tijd doorbrengt. In deze ruimte wordt gegeten, maar ook geborreld, gepraat en gespeeld. Het is de plek waar je met je gezin samen eet, maar ook waar je geniet van een kopje koffie in alle rust. Maak van je keuken jouw geluksplek en geniet elke dag een beetje meer van deze fijne ruimte. Benieuwd hoe? Ontdek het hier!

Zorg voor een goede vibe in je keuken

Een goede vibe is erg belangrijk in de keuken. Zeker omdat dit de ruimte is waar je na een lange werkdag heerlijk tot rust komt. Je bereidt hier een heerlijke maaltijd en praat bij met het gezin. Een goede vibe in de keuken creëer je door je zintuigen optimaal te prikkelen. De heerlijke geuren verspreiden zich tijdens het koken optimaal. Ook kun je het reukzintuig stimuleren door een heerlijk geurende plant of kaars toe te voegen. Daarnaast wil het oog uiteraard ook wat! Geef je keuken een unieke en persoonlijke finishing touch door bijvoorbeeld accessoires of gezellige plantjes neer te zetten. Plaats een box in de keuken en geniet van een gezellig muziekje.

Deel je keuken slim in

Een opgeruimde keuken zorgt vaak ook voor rust in je hoofd. Zorg er daarom voor dat de keuken opgeruimd en netjes blijft. Met een slimme indeling van de keuken wordt het opruimen een fluitje van een cent! Dit kun je eenvoudig doen door bijvoorbeeld de keuken slim in te delen met ladeverdelers. Door middel van ladeverdelers kun je veel meer kwijt in jouw kastjes dan je wellicht denkt. Hierdoor berg je alle kruidenpotjes en keukengerei uit het zicht op. De keuken is nu een stuk geordender! Ook kun je de keuken slim indelen met andere praktische opbergsystemen, zoals een hoekkast of apothekerskast.

Maak duurzame keuzes

Wereldwijd wordt er jaarlijks 1,3 miljard ton aan voedsel weggegooid. Dat is natuurlijk erg zonde. Wanneer we allemaal iets zuiniger zijn op ons voedsel, maken we niet alleen anderen blij, maar ook onszelf! Het scheelt niet alleen in de portemonnee, maar zorgt ook voor fijne geluksmomentjes. Want wat is er nu fijner dan om de volgende dag niet te hoeven koken vanwege de restjes van gisteren? Naast duurzaam koken kun je natuurlijk ook kiezen voor een duurzame keuken. Kies bijvoorbeeld voor een keuken gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en duurzame apparaten. Hierdoor geniet je gegarandeerd jarenlang van jouw keuken!

Zorg dat je optimaal kan genieten in de keuken

In iedere keuken kun je genieten, maar in een slimme keuken vol luxe keukenapparatuur is dat nog een stuk gemakkelijker. Want wat is er nu fijner dan ‘s ochtends wakker worden en binnen no-time een heerlijk kopje koffie of thee in de keuken klaar hebben staan? Juist! Als echte koffieliefhebber mag een koffiehoekje met luxe koffiemachine niet ontbreken. Neem een voorbeeld aan de luxe koffiehoek van keuken GL Ancora 76W.

Ga je voor een koffiemachine met filtermaling, cups of heerlijke verse koffiebonen? Alles is mogelijk. Ook een kokend water kraan maakt de momenten in de keuken nog aangenamer. Breng binnen een fractie van een seconde de pasta aan de kook of zet direct een kopje thee. De kokend water kranen zijn niet alleen erg praktisch, maar ook enorm stijlvol. Kijk maar eens naar de prachtige kokend water kraan in keuken XGL Mirall.

Heb je vaak vrienden of familie op bezoek? Dan is een keukenbar, zoals in keuken XGL Maures, een echte aanrader. Een bar in de keuken maakt deze ruimte nog aantrekkelijker. Nodig gasten uit aan de bar terwijl jij heerlijke gerechten kookt of drink hier een heerlijk wijntje. Ben je een echte wijnliefhebber? Dan maken we je vast ook blij met een wijnklimaatkast. Hierin houd jij de wijntjes op de perfecte temperatuur en heb je deze altijd bij de hand in de keuken.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de keukenadviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop.

Magazine aanvragen
Afspraak maken