Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak het jezelf makkelijker met Home Connect

Gepubliceerd op 1-01-1970

Sta jij wel eens in de supermarkt en weet je niet meer of je wel of geen eieren mee moest nemen? Of denk je er op je werk plotseling aan dat je de wasmachine bent vergeten aan te zetten? Home Connect biedt de oplossing! Met Home Connect kun je jouw huishoudelijke apparatuur namelijk eenvoudig bedienen van een afstand. Brugman helpt van A tot Z en daarom vertellen wij graag meer over Home Connect. 

Wat is Home Connect?

Home Connect is een applicatie die je op je smartphone of tablet kunt downloaden. Hiermee bedien je jouw huishoudelijke apparatuur onafhankelijk van waar je op dat moment bent. Je huishouden regel je dus vanaf een afstand. Bovendien krijg je via deze app extra informatie zoals ideeën voor recepten, informatie over de status van een apparaat en technische ondersteuning.  

Overal en altijd verbonden met je huishouden

Je leven wordt een stuk gemakkelijker met Home Connect. Zo kun je nu bijvoorbeeld je je oven voorverwarmen wanneer je nog op kantoor zit. Of ken je dat gevoel dat je net in bed ligt en je bedenkt dat je vergeten bent om de afwasmachine aan te zetten? Met deze handige applicatie kun je lekker blijven liggen. Daarnaast biedt een koelkast met Home Connect en camera de mogelijkheid om in de supermarkt even te kijken wat je wel en niet in huis hebt. Ideaal toch? 

Hoe werkt het?

Om het apparaat van een afstand te kunnen bedienen, moet deze beschikken over Home Connect en aangesloten zijn op het draadloos internet. Wanneer deze is verbonden met de Home Connect app, kun je het apparaat op afstand bedienen. Deze verbinding voldoet aan de hoogste beveiligingseisen. Daarnaast is Home Connect beschikbaar op apparaten van verschillende merken en naar verwachting wordt dit aantal in de toekomst steeds groter. Bepaalde keukenapparatuur van Bosch en Siemens werken er bijvoorbeeld al mee. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze innovatieve applicatie? Bestel dan ons gratis magazine of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken