Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Warmte en ontspanning met een Sunshower

De warmte van het zonlicht die jouw huid kietelt tijdens het douchen, of de warme infrarood stralen die jouw spieren helemaal doen ontspannen. De Sunshower creëert een echte spa-beleving bij jou thuis. Stap onder de douche en ervaar pure ontspanning en geniet intens. Voel je geweldig, verbeter je mobiliteit en blijf gezond; simpelweg door een douche te nemen met Sunshower. Bij Brugman bieden we verschillende varianten van de Sunshower aan. Lees verder om erachter te komen welke Sunshower het beste bij jou past!

Wat is een Sunshower?

Sunshower geeft infrarood- en UV-licht onder de douche. Door het licht ontstaat er een relaxende warmte die diep in de huid en spieren trekt om te ontspannen. Sunshower draagt daarnaast ook nog eens bij aan jouw gezondheid; ontdek hieronder de voordelen van het infrarood- en UV-licht.

Voordelen van UV-licht

Het UV-licht van de Sunshower is eigenlijk hetzelfde als het licht van de zon. Stap onder de douche en geniet alsof je op een tropisch eiland staat te douchen met de warme zon in je rug. Het douchen met UV-licht brengt vele voordelen met zich mee. Je vitamine D blijft het hierdoor het gehele jaar door op peil, waardoor je immuunsysteem vooruit gaat. Daarnaast heeft het UV-licht een positief effect op jouw energie en geeft het een gezondere look.

Voordelen van infrarood licht

Douchen met infrarood licht is een ware sauna ervaring. De warmte van het infrarood licht stimuleert de bloedsomloop in het lichaam en geeft verlichting aan de spieren. Hierdoor neemt spier- en gewrichtspijn af. De infrarood douche is daarom ook aan te raden voor mensen met reumatische klachten. Geniet van een warme douche met infrarood terwijl je jouw spieren de tijd geeft om te herstellen.

Verschillende soorten Sunshowers

Brugman heeft verschillende varianten van de Sunshower. De Sunshower Deluxe en de Sunshower Combi. De èèn perfect voor warmte en licht over de volledige lengte, de ander geschikt voor elke badkamer!

Sunshower Deluxe
De Sunshower Deluxe is met zijn lengte van 187 cm, voor bijna iedereen, lang genoeg om te genieten van de warmte over het hele lichaam. Ontspan intens met het infrarood licht of verdubbel je vitamine D met het UV-licht.

Sunshower combi
De Sunshower combi is ideaal voor elke badkamer. Door de hoeklamp kan de Sunshower combi makkelijk in een hoek geplaatst worden. Van nek tot kuiten geniet je van de warme lichtstralen.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je graag nog meer weten over de Sunshower? Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen graag! Maak een afspraak en ontvang advies op maat. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je graag jouw badkamer wilt inrichten? Vraag dan eenvoudig ons magazine aan en laat je verrassen door de nieuwste trends. Jouw persoonlijke wensen staan bij Brugman altijd voorop!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken