Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Kerst in de keuken

In deze blog neemt Brugman je mee in de allerlaatste trends rondom kerst en oud en nieuw, specifiek in de keuken. Want wist je dat er tijdens de feestdagen enorm veel opties zijn om ook in deze ruimte een fantastische sfeer te creëren? Samen heerlijk aan het diner en cadeautjes uitpakken op deze gezellige avonden is nog nooit zo fijn geweest! Van jouw keuken kun je eenvoudig een warme en aangename plek maken om terug te blikken op afgelopen jaar met iedereen waar je van houdt. Lees snel verder en ontdek de leukste tips over hoe je jouw keuken tijdens de mooiste tijd van het jaar kunt benutten én hoe je voor een perfect aangeklede tafel kan zorgen.

Beschik je over een open keuken? Dan is het heel leuk om dit te combineren met een mooi gedekte eettafel. Kleed de eettafel vervolgens op een leuke manier aan door gebruik te maken van jouw mooiste servies. Gebruik diepe en ondiepe borden, de mooiste wijnglazen en voeg hier wat decoratieve elementen aan toe. Een eettafel toevoegen aan de keuken heeft als voordeel dat je altijd in contact blijft met alle gasten tijdens het koken. Wel zo gezellig, zeker tijdens de kerst! Natuurlijk moet je jouw keuken ook mooi aankleden.

Om jouw keuken wat meer in de kerstsfeer te brengen heeft Brugman in samenwerking met Furnlovers voor jou een aantal tips: combineer bijvoorbeeld mooie keukenlichten met mooie keukenaccessoires, zoals een wijnklimaatkast. Hierdoor blijft jouw wijn altijd op de juiste temperatuur.. Laat deze eruit springen en gebruik het als echte blikvanger in de keuken. Kleed jouw keuken vervolgens aan door warme materialen te combineren, zoals marmer, goud en hout. Door deze tinten toe te voegen aan jouw ruimte, creëer je een sfeervolle plek.

Een andere handige tip is om de kerstboom in de richting van de keuken te plaats van de woonkamer. Beschik je over mooie nissen of wandkasten? Vergeet deze dan ook niet aan te kleden met warme details en feestachtige accessoires. Bekijk alle tips van Brugman op deze Furnlovers blog

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer keuken inspiratie opdoen? Bestel dan ons gratis magazine voor nog meer voorbeelden, leuke tips en de meest prachtige designs. Kom je er niet helemaal uit? Maak een afspraak en kom langs in een van onze winkels. Bekijk onze showrooms en praat met onze adviseurs. Zij helpen jou graag verder met al jouw vragen rondom jouw keuken of andere ruimtes van de woning.

Magazine aanvragen
Afspraak maken