Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Hotel chique: een prachtige trend voor keukens en badkamers

Thuiskomen en dan het gevoel krijgen dat je in een hotel thuiskomt; dat is de bedoeling van hotel chique! Hotel chique is een trend waar steeds meer mensen voor kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk zacht en groot bed met luxe lakens in jouw slaapkamer. Deze trend kun je naast de slaapkamer uiteraard ook doortrekken in je badkamer en keuken. Benieuwd hoe? Ontdek het bij Brugman en laat je inspireren! 

Wat is hotel chique?

Hotel chique is een stijl waarbij luxe voorop staat. Deze stijl geeft je het gevoel dat je in een hotel binnen komt. Hotel chique is te herkennen aan de nette en stijlvolle inrichting en wordt vaak aangekleed met natuurlijke tinten en materialen. Ton-sur-ton kleuren, goud en marmer tinten komen in deze stijl perfect tot hun recht.

Hoe pas ik hotel chique toe?

Hotel chique kun je op allerlei manieren toevoegen aan jouw interieur. Het gebruik van exclusieve en unieke materialen en vormgevingen geeft een ruimte de luxe hotel chique uitstraling. Om je een goed beeld te geven van de hotel chique stijl, lichten we een aantal elementen voor je uit.

Luxe en grote tegels

Het gebruik van grote tegels zorgt voor een elegante en open uitstraling. Hierdoor lijkt de ruimte vaak groter dan het daadwerkelijk is. Maak je gebruik van opvallende accessoires en meubels in de ruimte? Kies dan voor een neutrale, grote tegel. Daarentegen kun je ook kiezen om juist de tegels het werk te laten doen in de ruimte. Kies in dit geval voor een unieke tegel met een exclusieve print. Een hotel chique ruimte gegarandeerd!

Marmer, messing en goudtinten

De materialen marmer en messing zijn ideaal voor in een hotel chique interieur. Deze materialen stralen namelijk luxe en exclusiviteit uit. Dankzij de gouden tinten en de glanzende afwerking van deze materialen ogen deze erg duur. Wanneer je voor het materiaal marmer kiest, kies je niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor een duurzaam materiaal. Marmer is namelijk een natuursteen wat jarenlang meegaat.

Zwarte houten jaloezieën

Raambekleding is vaak een onderdeel wat niet opvalt in een woning. Zeker wanneer je kiest voor neutrale gordijnen of witte jaloezieën. Zwarte jaloezieën hebben daarentegen het tegenovergestelde effect. Wanneer je kiest voor houten, zwarte jaloezieën ben je verzekerd van een prachtige blikvanger in de woning. De ruimte kleurt dankzij deze zwarte accessoire een stuk donkerder, wat automatisch luxe met zich meebrengt. Een echte aanrader voor in hotel chique!

Hotel chique in de badkamer

Badkamer ensuite

Je komt het vast wel eens tegen tijdens een hotelovernachting: een badkamer en slaapkamer in één. Dit wordt ook wel een badkamer ensuite genoemd. Dit is niet alleen praktisch, maar ook enorm stijlvol. Je stapt ‘s avonds van een heerlijke badsessie direct het bad in. Zeker wanneer je als stel deze ruimte deelt, kun je hier heerlijke romantische avonden doorbrengen, net als in een hotel!

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is ook een typisch voorbeeld van een hotel chique element in de badkamer. Een vrijstaand bad valt op en zorgt voor een luxe uitstraling in de ruimte. Daarnaast kun je in een vrijstaand bad heerlijk badderen. Koop er een mooie badplank en een hoofdkussentje bij en geniet van een heerlijk avondje in bad.

XL regendouche

Niets is comfortabeler dan een XL regendouche. Een grote regendouche geeft je het gevoel alsof je een zomerse regenbui over je heen krijgt. Je hele lichaam wordt bedekt door de grote douchekop. Koud zul je het hier dus ook niet krijgen. En een stijlvolle hotel chique uitstraling gegarandeerd!

Hotel chique in de keuken

Hoge bar aan je keuken

Eet ‘s ochtends een uitgebreid ontbijtje of drink ‘s avond een heerlijk drankje aan de hoge bar in de keuken. Deze plek is niet alleen erg praktisch in je woning, maar zorgt ook voor een exclusieve uitstraling. Een hoge bar zorgt voor een extra zitplek in de woning. Hierdoor oogt de ruimte groter en benut je deze optimaal.

Luxe grote lampen die de aandacht trekken

Opvallende elementen staan centraal in hotel chique. Dit kun je ook terug laten komen door te kiezen voor grote lampen in de keuken. Denk aan een chique rails met lampen boven het aanrechtblad of een grote lamp in het midden van de keuken. Hiermee kun je alle kanten op!

Open haard in je keuken

Een open haard is een echte aanrader in hotel chique. Hiermee haal je comfort en luxe naar jouw keuken. Wanneer je kiest voor een haard die aan beide kanten zichtbaar is, kun je er ook in een aanliggende ruimte zoals de woonkamer van genieten.

Meer inspiratie opdoen?

Benieuwd hoe hotel chique er in het echt uit ziet? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de keukenadviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop. Liever vanuit huis meer inspiratie opdoen? Ook dat is mogelijk! Bestel ons gratis magazine en geniet van een boek boordevol inspiratie.

Magazine aanvragen
Afspraak maken