Fout maar goud

Wij zijn trotse sponsoren van fout maar goud. En laat de badkamer of keuken nu net de perfecte plek zijn om je guilty pleasure te zingen. Wist je dat zingen echt goed voor je is? Zo werkt zingen stressverlagend en is het ook nog eens goed voor je humeur. Dit alles is natuurlijk leuker in een sfeervolle en luxe ruimte. Ga daarom voor goud! Door middel van kleine gouden toevoegingen in de badkamer of keuken wordt het een feestje om daar te zijn. Benieuwd hoe je deze gouden trend kan toepassen in jouw ruimte? Brugman vertelt je hier graag meer over.

Goud: exclusief en uniek

Goud is dé kleur om je badkamer of keuken meer exclusiviteit, warmte en sfeer te geven. Steeds meer producten zijn ook beschikbaar in het goud of met een gouden afwerking. Op deze manier kun je de ruimte eenvoudig omtoveren tot een modern en luxe geheel. Daarnaast is deze trend eenvoudig te mixen en matchen met andere kleuren. Met donkerblauw wordt goud chic, met wit modern en strak en bij zwart wat stoerder en luxe. Het fijne aan goud is dat je deze kleur in elke badkamer- en keukenstijl toe kunt passen. Van modern tot design en van landelijk tot industrieel, met goud kun je elke interieurstijl realiseren.

Goud in de badkamer

Wist je dat goud zorgt voor een ontspannen en veilig gevoel? De perfecte kleur voor in de badkamer dus! Een basic badkamer kun je al snel omtoveren tot een luxueuze ruimte met enkele gouden toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan een gouden douchestang en kop, wastafelkraan of badkraan. Om de badkamer helemaal af te stylen kun je ook kiezen voor gouden toilet accessoires, zoals een wc-borstelhouder en toiletborstel. De mogelijkheden in accessoires zijn eindeloos. Tip: combineer goud eens met marmer en geniet van een chic geheel.

Goud in de keuken

Een glamorous gevoel in de keuken creëren: dat doe je met goud! Hierin zijn de details ontzettend belangrijk. Combineer bijvoorbeeld een grijze keuken met gouden handgrepen of frontjes en geniet van een luxe uitstraling. Of kies bijvoorbeeld voor gouden bestek en een zeepdispenser om een subtiel goud tintje aan jouw keuken toe te voegen. Mix en match dit met een gouden kraan en spoelbak om jezelf helemaal onder te dompelen in een unieke sfeer. Laat vooral je creativiteit de vrije loop en creëer de sfeer die bij jou past.

Wat vind jij fout maar goud?

Of je nu de hele ruimte wilt voorzien van goud of toch enkele subtiele toevoegingen aan wilt brengen, de keuze is reuze! Wil jij jouw badkamer of keuken omtoveren tot een glamourous geheel, of wil je meer informatie over deze gouden trend? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Dan kijken we samen naar jouw wensen, zodat jij gegarandeerd de juiste gouden producten vindt voor jouw droomkeuken of badkamer. Inspiratie nodig? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste trends.

Magazine aanvragen
Afspraak maken