Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Een Franke kokend water kraan voor elke keuken

Mag in jouw nieuwe keuken een kokend water kraan niet ontbreken? Of wil je je bestaande keuken een update geven door middel van een kokend water kraan? Overweeg dan eens de stijlvolle en functionele Franke kokend water kranen. Met een kokend water kraan van Franke geniet je binnen een fractie van een seconde van een heerlijke kop thee of gekookte pasta. Om jou te helpen om de juiste kraan te kiezen zetten we een aantal Franke kranen en de voordelen voor je op een rijtje.
Lees verder en ontdek welke kraan past bij jou in de keuken.

De voordelen van een Franke kokend water kraan

Gemak en comfort zijn steeds belangrijkere factoren in het dagelijks leven. Het innovatieve merk Franke speelt hier perfect op in met de kokend water kranen. Je tapt hiermee namelijk direct de juiste hoeveelheid kokend water voor bijvoorbeeld het koken van pasta of het zetten van een kop thee. Dankzij het reservoir wordt het water warm gehouden en tap je direct kokend water uit de kraan.

De Franke kokend water kranen zijn daarnaast extra veilig. Dit is bij kokend water erg belangrijk. Zeker wanneer er ook kinderen in de buurt zijn. De kranen zijn voorzien van een kindveilige druk- en draaiknop met terugslagveer. Dit zorgt ervoor dat de kokend waterstraal direct stopt als de knop wordt losgelaten. Dankzij de compacte straal spettert de kraan nauwelijks. Ook wordt de Franke kraan nooit heet aan de buitenzijde bij het gebruik van kokend water.

Een Franke kokend water kraan met 3 tot 6 standen

Wanneer je kiest voor een Franke kraan heb je de keuze uit diverse standen. Met een Franke 3-in-1 kraan kun je genieten van koud, warm en kokend water. De Franke 6-in-1 kraan biedt nog meer luxe. Met deze kraan heb je namelijk de keuze uit 6 standen. Deze kraan biedt naast koud, warm en kokend water ook gezuiverd, sprankelend en gekoeld water.

Het gezuiverde water is niet alleen lekkerder, maar is ook erg goed voor je gezondheid. Dit water wordt namelijk optimaal gefilterd en de belangrijkste mineralen worden behouden voor een optimale smaakbeleving. Is een van de standen niets voor jou? Geen probleem! Je kunt namelijk de standen van de kranen helemaal zelf kiezen.

Verschillende stijlen en kleuren

De Franke kokend water kranen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Zo kun je naast de standaard chromen kraan ook kiezen voor een unieke gouden, koperen of zwarte kokend water kraan. Ook heb je de keuze uit diverse stijlen en vormen.

De Franke Mondial kraan is voorzien van een strak design dankzij de rechte uitloop. Ook de Franke Irena kraan heeft een moderne uitstraling dankzij de hoekige uitloop. De Franke Helix kraan is daarentegen voorzien van een stijlvolle, ronde uitloop.

Kortom, wat je wensen ook zijn qua stijl en design, je vindt gegarandeerd een model dat past bij jouw interieurstijl. Naast de verschillende stijlen en kleuren heb je met een Franke kokend water kraan ook de keuze uit een intuitive elektronische Touch bediening of de mechanische Twist bediening.

Kom langs in de showroom 

Ben je benieuwd naar de verschillende Franke kranen van Brugman of wil je de hulp van een van onze keukenadviseurs gebruiken? Kom dan langs in een van onze showrooms en vraag een adviseur van Brugman om hulp. Zij kunnen je helpen met het vinden van de kraan die volledig aansluit bij jouw wensen. Door de uitgebreide kennis die zij hebben op het gebied van keukens, kunnen zij jou uitstekend persoonlijk advies geven. Maak hier een afspraak met een Brugman adviseur, zodat zij genoeg tijd voor jou kunnen nemen om alle wensen door te spreken. De afspraak is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken