Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De vier belangrijkste voordelen van een PVC vloer

Gepubliceerd op 1-01-1970

Wil jij het liefst elegante tegels in huis, maar zonder dat daar te veel onderhoud aan verbonden is? Dan is een PVC vloer wellicht een interessante optie! Als een kameleon kan dit vloertype allerlei kleuren en patronen aannemen. Zo kun je gaan voor een uitstraling van hout of marmer, maar altijd met het praktische gemak van kunststof. Hier vind je alle voordelen van een PVC vloer op een rijtje!

1. Een realistisch uiterlijk

Het dunne en soepele PVC materiaal is geheel naar wens vorm te geven. Zo kun je de kleur en het ogenschijnlijke materiaal kiezen dat het beste bij jouw stijl en woonruimte past. Er zijn bijna geen grenzen: ga voor jouw persoonlijke favoriet, of dat nu licht eikenhout of grijs natuursteen is.

2. Makkelijk te onderhouden

Anders dan bij bijvoorbeeld hout of laminaat, is PVC niet gevoelig voor vocht. Daardoor kun je het gladde vloeroppervlak gemakkelijk schoonmaken met een sopje. Er blijft op deze manier geen vuil achter, super hygiënisch dus!

3. Overal neer te leggen

Vloeren van PVC zijn een elegante toevoeging in de badkamer, maar ook op andere plaatsen in huis. Zo zou een PVC vloer ook prachtig staan in de keuken, woonkamer of op het toilet. Brugman helpt je graag van A tot Z, en kan de vloer in de hele woning plaatsen.

4. Je hebt er lang plezier van

Een nieuwe vloer leggen is financieel een grote investering en kost veel tijd. Daarom is het wel zo fijn dat een PVC vloer jarenlang meegaat. Dit type vloer is duurzaam en slijtvast. De waslaag beschermt namelijk tegen krassen en vlekken. Bovendien zul je niet snel last hebben van schurende stoelpoten en klikkende naaldhakken omdat de PVC vloer heel goed dempt.

Meer weten?

Een PVC vloer is een duurzame en praktische optie met een meer dan mooie uitstraling. Is dit type misschien iets voor jou? Bekijk dan nu ons aanbod en laat je inspireren.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken