Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De relaxte vibe van Ibiza

Ultiem ontspannen in je eigen keuken of badkamer? Het kan met de Ibiza-stijl! Deze rustgevende interieurstijl wordt gekenmerkt door lichte kleuren en warme zandtinten, natuurlijke materialen en sfeervolle accessoires. Zo creëer je op stijlvolle wijze een relaxte sfeer in jouw badkamer of keuken. Benieuwd hoe je de Ibiza trend laat zien in jouw ruimte? Brugman zet de beste tips op een rijtje!

De basis: lichte kleuren en minimalisme

De Ibiza stijl begint bij een minimalistische look. Om jouw ruimte een rustige uitstraling te geven, is het belangrijk om te beginnen met lichte kleuren. Dit kan bijvoorbeeld wit zijn, maar ook lichte beige- of grijstinten passen uitstekend bij de Ibiza woonstijl. Zo geef je de badkamer of keuken een kalme sfeer, waarop je mooi kan voortbouwen voor een echt Ibiza-huis.

Creëer een strandgevoel met warme zandtinten

Wil je toch iets meer kleur toevoegen? Of wil je de nadruk leggen op het strandgevoel dat de populaire vakantiebestemming Ibiza met zich meebrengt? Ga dan voor warme zandtinten. Hierdoor geniet je nog steeds van een rustige sfeer, maar geef je jouw badkamer of keuken toch een vrolijke toon die uitstekend past binnen de Ibiza stijl.

Natuurlijke materialen voor een Bohemian sfeer

Na het kiezen van de kleuren, is het tijd om de ruimte in te richten. Om de relaxte Ibiza look tot z’n recht te laten komen is het raadzaam te kiezen voor natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, hout, wol of linnen. Hierdoor creëer je een ware Bohemian sfeer in jouw badkamer of keuken.

Compleet Ibiza-huis? Ga voor knusse accessoires en planten!

Natuurlijk kunnen accessoires niet ontbreken in jouw Ibiza badkamer of keuken. Dit is het moment waarop je kunt uitpakken met vrolijke kleuren of maak de ruimte nog relaxter door te kiezen voor accessoires met zand- en wittinten. Ook planten mogen niet ontbreken in de Ibiza woonstijl. Planten zijn niet alleen goed voor de ontspanning, maar zorgen ook voor een natuurlijke sfeer die mooi past bij de Ibiza look.

Jouw badkamer of keuken in Ibiza stijl?

Wil je jouw keuken of badkamer omtoveren tot de Ibiza look? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres! Ontdek onze collectie op de website of kom langs in één van onze winkels voor advies. Maak een afspraak met één van onze adviseurs, dan helpen we je graag bij het creëren van jouw ideale Ibiza huis. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Kijk eens tussen onze blogs en vind de beste tips en tricks voor jouw keuken en badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken