Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De laatste keukentrends

Gepubliceerd op 1-01-1970

De keukentrends van dit moment zijn bijvoorbeeld het gebruik van koperen en natuurlijke tinten en een industrieel karakter. Maar er is meer... Dit jaar gaan we terug in de tijd en komen kookpitten weer helemaal terug, maar tegelijkertijd gaan we ook vooruit met vernieuwde technologieën. In dit blog vertellen we je alles over de keukentrends van 2017 en kun je inspiratie opdoen hoe je dit kunt verwerken in jouw keuken!

Een industrieel karakter

Eén van de keukentrends van dit moment is een keuken in industriële stijl. In een industriële keukenstijl mag beton niet ontbreken. Betonnen keukens passen daarom perfect bij deze keukentrend. Denk bijvoorbeeld aan een keuken met een ruimtelijk zicht, betonnen aanrecht, mooie houten keukenkasten en lampen in een koperen tint die mooi tot zijn recht komen in de open ruimte. Daarmee sla je wel drie vliegen in één klap, want naast een industrieel karakter zijn ook natuurlijke en koperen tinten keukentrends van 2017!

Haal de natuur in huis

Naast natuurlijke en koperen tinten zijn planten in de keuken ook een trend van dit jaar. Hang bijvoorbeeld een touw aan het plafond en plaats hier een bloempot in met een leuke groene plant of zet leuke plantjes neer op een plank die je gemonteerd hebt aan de wand. Planten passen altijd in iedere keuken en je kan natuurlijk zelf de soorten kiezen die jij mooi vindt en die passen in jouw keuken.

Extra breed

Een andere trend in de keuken van dit jaar zijn brede keukenlades. Hierdoor kun je meer keukenspullen in de onderkasten opbergen waardoor je minder bovenkasten nodig hebt. Zo oogt je keuken ruimtelijker en krijg je een mooie open ruimte. Wil je graag minder bovenkasten of helemaal geen, maar ben je bang dat je toch te weinig opbergruimte hebt? Dan heb je tal van andere oplossing die ervoor zorgen dat je minder bovenkasten niet nodig hebt zoals bijvoorbeeld een apparatenwand. 

Terug naar kookpitten en vooruit met nieuwe technologieën

Waar vroeger iedereen kookte op kookpitten en de keukens simpel waren, kwam daarna een tijd van steeds meer diversiteit. Dit jaar zijn de kookpitten weer helemaal terug en blijven de technologieën ook niet achter. Zo heb je bijvoorbeeld een kraan voor kokend water en een vaatwasser met lift waarbij de onderste vullade op dezelfde hoogte omhoog gelift kan worden als de bovenste vullade. Of bijvoorbeeld extra features voor je koelkast zoals een stop frost-technologie. 

Vraag ons magazine aan

Het is mogelijk om alle keukentrends toe te passen in je keuken. Hierbij heb je veel keus en verschillende mogelijkheden. Meer inspiratie nodig? Vraag dan hier het Brugman inspiratie magazine aan 
 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken