Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman keukens bij onze klanten thuis

Sinds 1971 plaatsen we keukens en badkamers bij tevreden klanten die trots super mooie beelden van hun Brugman keuken of badkamer met ons delen. Omdat het stiekem toch het leukste is om te kijken bij andere mensen in huis, laten wij hier graag wat beelden van onze klanten zien en lichten we de trends die we zien toe. Wil jij hier nog meer van zien? Bekijk het hier.

Trend: combinatie van zwart met wit

Voorheen zagen we vaak witte kastjes met een donker blad, maar de laatste jaren zien we juist het omgekeerde. Zwarte kastjes met een wit of een licht blad is een echte trend. De eenvoud van zwart en wit zien we bij onze klanten vaak terug in huizen waarin veel hout en licht voorkomt. Hierdoor ontstaat er toch een warme sfeer die wordt gecombineerd met accessoires waarin meer kleur voorkomen.

Bar in de keuken

De keuken is tegenwoordig niet alleen meer een plek om te koken, maar vormt een centrale plek in huis. Hier komen mensen samen voor onder andere gezelligheid en goede gesprekken. Een schier- of kookeiland zien we steeds vaker terug en hier worden barkrukken bij aangeschoven. De keuken wordt bovendien vaker betrokken bij de rest van de woning, gesloten keukens zien we nog maar weinig terug.

Pasteltinten

We kunnen er niet meer omheen; pastelkleuren zijn een ware trend. Steeds meer Brugman klanten durven het aan en voegen pasteltinten toe in de keuken. Dit doen zij bijvoorbeeld in de kastjes, maar ook in de accessoires zoals theedoeken in pasteltinten. Ook keukenapparatuur in pastelkleuren doen het erg goed. Vooral pastelgroen is tegenwoordig een erg populaire kleur in de keuken.

Opvallen met verlichting

Voorheen werd er vaak voor spotjes of verlichting onder de afzuigkap gekozen. Tegenwoordig zien we dat mensen steeds vaker een statement maken met opvallende verlichting. Er wordt goed nagedacht over een lichtplan in de keuken. Daar waar de keuken steeds vaker een plek is voor gezelligheid, wordt er daarom ook voor sfeerverlichting gekozen. Met unieke statementverlichting wordt er een stijlvolle blikvanger gecreëerd.

Laat jouw Brugman keuken zien

Ben jij ook trots op jouw Brugman keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons. Dan komt ook jouw foto op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.

Magazine aanvragen
Afspraak maken