Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Praktische en stijlvolle apothekerskast

Je wilt natuurlijk dat al jouw keukenproducten netjes zijn opgeborgen in de keuken. Daarnaast is het van belang dat je er makkelijk bij kunt, bijvoorbeeld tijdens het koken. Vooral de kleine kruidenpotjes en flesjes olijfolie staan vaak in de weg. Bovendien geeft dit een rommelig aanzicht wanneer het los op het keukenblad staat. Herken jij dat ook?

De ideale oplossing om kleine keukenproducten op te bergen de apothekerskast. Een apothekerskast neemt weinig ruimte in beslag. Deze kast is smal van formaat, meestal ongeveer 30 cm breed. Hierdoor past deze kast in vrijwel iedere ruimte. Dus ben je op zoek naar extra opbergruimte en heb je een smalle ruimte over in de keuken? Ga dan voor een apothekerskast. Brugman vertelt je er graag meer over.

Apothekerskast in de keuken

In een apothekerskast kun je veel keukenproducten kwijt en deze kast neemt daarnaast weinig ruimte in beslag. Een apothekerskast trek je eenvoudig helemaal open. Vervolgens kun je aan beide kanten de inhoud van de kast volledig bereiken. Het grote voordeel is dus dat je niet om de kast heen hoeft te lopen. Een apothekerskast is naast smal ook hoog, soms wel tot 2 meter hoog. Plaats daarom producten die je vaak gebruikt op ooghoogte, zodat je hier eenvoudig bij kunt.

Kun je lastig lage of hoge plekken bereiken? Dan is een apothekerskast wellicht niet de beste optie voor jou. Ook is een apothekerskast voornamelijk geschikt voor kleine kruidenpotjes, pakken koekjes en andere kleine keukenproducten. Grote artikelen zoals servies en pannensets zijn hier niet voor geschikt. Dankzij de overzichtelijke opstelling van een apothekerskast geniet je gegarandeerd van voldoende opbergruimte in een stijlvolle en opgeruimde keuken.

Maak een afspraak

Zoals je leest is een apothekerskast praktisch, overzichtelijk en ergonomisch. Wil je meer weten over apothekerskasten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs geven je gratis en vrijblijvend advies over jouw keuken en de opbergmogelijkheden. 

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken