Ook Koffietijd en 5 Uur Live maken we meer dan mooi

Brugman is trotse partner van Koffietijd en 5 Uur live! De keuken van koffietijd is ontworpen door Brugman in nauwe samenwerking met RTL interieurontwerper ‘Michiel de Zeeuw’ samen met Sanders. De sfeervolle villa in Eemnes is namelijk ingeruild voor een ecologisch verantwoord kantoorpand aan de Zuidas. 
 

Slimme oplossing en een duurzame gedachte

In deze keuken is gekozen voor een strak, maar warm design. De combinatie van marmer, hout en de slimme oplossingen maken de keuken een prachtig geheel. En niet te vergeten… Achter iedere slimme oplossing zit een duurzame gedachte. Dat maakt deze keuken meer dan mooi!

Brugman keuken bij Koffietijd & 5 uur live
Brugman keuken bij Koffietijd & 5 uur live

Strakke lijnen, maar een warm design

Dankzij de combinatie van marmer en hout heeft de Koffietijd keuken een warme uitstraling en een strak design. De goudkleurige grepen en het warme hout brengen luxe naar deze keuken. De zijkanten van de keuken zijn van hetzelfde materiaal als het werkblad. Dit zorgt voor veel rust in het ontwerp en maakt van de keuken één geheel. De open kasten boven de keuken maken de keuken onderdeel van het interieur. De bodemplaat in de spoelbak is gemaakt van rvs en de zijwanden van composiet. De nisjes zijn voorzien van steckborden. Deze luxe elementen in combinatie met de vrolijke styling maken de ruimte helemaal af. 

Slimme keuken oplossingen
Slimme keuken oplossingen

Slimme oplossingen

Slim kan ook heel mooi zijn! Dat blijkt uit een aantal slimme oplossingen uit deze keuken. De keuken is namelijk voorzien van een spoelkast en kookkast met een front van 150 cm breed. Dankzij deze extra brede lades vormt de keuken een mooi geheel en geeft het veel rust. Je hebt nu geen onderbrekingen meer die je normaal hebt bij de smallere lades. Naast het optische effect is het natuurlijk ook ideaal dat je in één beweging de lade kunt opentrekken en dus gemakkelijk inruimt. De onderkasten in de Koffietijd keuken is voorzien van een 60 cm brede deur met daarachter drie binnenlades. Dit zorgt voor rust en symmetrie, terwijl je toch gebruik maakt van de voordelen van lades. De lades en bestekbak zijn in Protech titaan en uitgevoerd in één kleur. Ook dit zorgt voor een prachtig en strak geheel. Deze hoge lades zijn niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. Je kunt er nu namelijk gemakkelijk veel en hoge producten in kwijt. 

Brugman keuken bij RTL
Brugman keuken bij RTL

Apparatuur van A-merken

Met de Koffietijd keuken wordt koken een genot. Dit heeft de keuken te danken aan het luxe apparatuur van diverse A-merken. Zo zorgt de combi-stoomoven van AEG voor meer smaak en het behoud van vitamines en mineralen. Door te stomen blijft de smaak van je voedsel namelijk optimaal behouden. Ook haal je hiermee minder voedingsstoffen uit je gerecht. Een stoomoven zorgt er daarnaast voor dat je hele maaltijden tegelijk in de oven kunt doen. Ontzettend handig dus!

De keuken is voorzien van een zuinige, zwarte Quooker Fusion Round. Het zwarte design past perfect bij deze keuken en is ook nog een van de nieuwste keukentrends. Dankzij de Quooker heb je binnen no-time gekookt en gefilterd water. Handig wanneer je snel heet water wilt voor jouw pasta, thee of voor het schoonmaken. 

De keuken is voorzien van BORA classic apparatuur wat bestaat uit drie kookplaten en twee afzuiging delen. Dit apparatuur wordt vlak ingebouwd en heeft daardoor een minimalistisch design. De keuken is voorzien van bladafzuiging. Dit afzuigsysteem wordt subtiel in de keuken verwerkt en is ideaal voor wie van kwaliteit, design en techniek houdt. De keuken heeft een Teppanyaki grilplaat. Deze roestvrijstalen plaat kan verhit worden en heeft één kookzone.  De 6 mm diepgetrokken en geborsteld rvs heeft afgeronde binnenhoeken voor een eenvoudige reiniging. De kookplaten zijn voorzien van inductievelden. Inductie neemt namelijk tegenwoordig de overhand bij Brugman, dankzij de duurzaamheid van dit product. 

Keuken met A-merk apparatuur

De Koffietijd keuken is voorzien van een Sous-Vide vacuümlade van AEG. Tijdens Sous-Vide koken verpak je etenswaren vacuüm in een zak. Je voegt hierbij optioneel marinade en kruiden toe. Deze verwarm je in een waterbad. De smaken dringen door in het gehele product, waardoor je ongelooflijke smaken creëert. Je kunt hiermee vrijwel alle ingrediënten op constante temperatuur laten garen. Vanwege de lage temperatuur zullen producten niet snel doorgaren, verbranden of taai worden. Je kunt tijdens het koken dus gerust met andere dingen aan de slag gaan. Daarnaast behoud je door deze kooktechniek de beste smaak en textuur van de gerechten.

Brugman keuken bij RTL
Keukendetails
Keukendetails

Perfectie zit ‘m in de details. 

De Koffietijd keuken is voorzien van luxe details die de keuken helemaal afmaken. De keuken is bijvoorbeeld voorzien van zwarte inbouwcontactdozen op het werkblad. Deze contactdozen zijn netjes en strak weggewerkt in het werkblad. Zwarte producten zijn de trend van nu, daarom hebben we gekozen voor zwarte contactdozen. Uiteraard zijn ook witte of chromen modellen mogelijk. De keuken heeft een grote koeler met een softclose systeem. Deze handige koeler is ondanks zijn grote formaat wel heel energiezuinig. Dankzij de Fresh zone, ook wel de 0-graden zone, kun je filet american, groentes en fruit minimaal een week bewaren. Om het comfort helemaal compleet te maken, is de Koffietijd ook nog eens voorzien van een vaatwasser met comfort lift. Je trekt de lades van de vaatwasser gemakkelijk naar je toe, waardoor je nooit hoeft te bukken. Ideaal!

Tilburg

Antoon Boeren

Deze keuken ook voor jou op maat?

Is de Koffietijd keuken wat voor jou? Bij Brugman maken we de Koffietijd keuken voor jou op maat. We gebruiken alle elementen van de Koffietijd keuken en passen deze elementen toe in een voor jou op maat gemaakt ontwerp. Alles kan. Wil je een andere opstelling? Een ander frontje? Onze adviseur helpt je hierbij.

Home
Terug
Sluiten