Brugman steunt Hulphond Nederland

Gepubliceerd op 14-09-2017

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Tijdens deze Brugmania geven we bij iedere offerte een knuffelhond cadeau. De kosten van deze knuffel gaan direct als gift naar Hulphond Nederland. Laat je tijdens Brugmania een offerte opmaken, dan krijg je knuffelhond Flip cadeau en word jij dus automatisch donateur van Hulphond Nederland.

Mensen kunnen niet altijd helpen, een hond wel!

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Hulphond Nederland heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden.

Voor iedereen de juiste hulphond

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Hulphond Expertisecentrum onderscheid Hulphond Nederland zich met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond!
 

Steun Hulphond Nederland

Hulphond Nederland is van mening dat er geen financiële drempels mogen bestaan voor de aanvragers van een hulphond. Hulphonden worden dan ook tegen zo min mogelijke kosten ter beschikking gesteld. De gelden voor de opleiding en inzet van de hulphonden worden bijeengebracht door donateurs, zakelijke sponsoren, serviceclubs en zorgverzekeraars, en komen uit giften, nalatenschappen en collectes. Brugman draagt hier graag ook zijn steentje bij. 

Na afloop van de Brugmania actie zullen wij jullie op de hoogte houden van de resultaten van onze donaties. Houd ons blog en onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie. 

Home
Terug
Sluiten