Brugman genomineerd voor ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland

De ABN AMRO ‘Retailer of the Year’ verkiezingen zijn de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Dit jaar is Brugman genomineerd in de categorie ‘Keukens en Badkamers’. Brugman is enorm trots op deze prestatie en wil dan ook alle stemmers van harte bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie stem was deze nominatie niet mogelijk geweest. Maar er staat meer op het spel. Wil je alles weten over de ABN AMRO ‘Retailer of the Year’ verkiezing en hoe je Brugman aan deze titel helpt? Lees dan snel verder.

De ABN AMRO Beste Winkelketen verkiezingen

Dit jaar doen maar liefst 89 retailers mee in de race voor ‘Retailer of the Year’. De verschillende winkelketens worden eerst per categorie beoordeeld op basis van een gemiddelde waardering. Deze waardering is gebaseerd op de mening van de klant, waarbij onder andere prijs, winkelgemak, service en kwaliteit van de producten worden beoordeeld. De gemiddelde waardering voor de winkelketens is dit jaar een 7,44. Kortom, een zeer goede gemiddelde beoordeling waar ook Brugman deels verantwoordelijk voor is.

Bekendmaking winnaars categorieprijzen

Op 13 september aanstaande zal op feestelijke manier de bekendmaking van de winnaars in diverse categorieën plaatsvinden. Op deze datum krijgt Brugman te horen of zij favoriet zijn in de categorie ‘Keukens en badkamers’. Als Brugman winnaar wordt in deze categorie, spelen we automatisch mee voor de hoofdtitel: ‘Retailer of the Year’. Natuurlijk willen wij niets liever dan deze award voor het jaar 2018-2019 in de wacht slepen.

Hoe kan jij helpen om Brugman ‘Retailer of the Year’ te maken?

In de periode tussen 17 september en 17 oktober vindt een tweede stemronde plaats. Mocht Brugman categoriewinnaar worden, kan jij ook in deze ronde op Brugman stemmen. Hierbij kan jij jouw stem uitbrengen en Brugman helpen om winnaar van de titel ‘Retailer of the Year’ te worden.

Home
Terug
Sluiten