Brugman bestaat 45 jaar en daarom trakteren wij!

Gepubliceerd op 1-11-2016

Brugman startte ooit met het verkopen van eenvoudige witte en bruine keukenblokjes in een doe-het-zelfwinkel in Dordrecht. Sindsdien heeft Brugman zich ontwikkeld tot een succesvolle organisatie die zowel badkamers als keukens verkoopt in 35 vestigingen verspreid over heel Nederland. Vandaag de dag bestaan we 45 jaar. Omdat we dit wel een feestje waard vinden daarom trakteren wij op een gratis keuken én badkamer!

Waar het allemaal begon…

Eerst even terug in de tijd. In 1971 startte Brugman heel eenvoudig in Dordrecht met het verkopen van simpele keukenblokjes. Sindsdien is er enorm veel gebeurd. Zo opende Brugman een jaar later een winkel in Capelle a/d IJssel waar in die tijd ook het hoofdkantoor werd gevestigd. Hierna begon het balletje echt te rollen en in 1988 telde Brugman maar liefst 20 keukenzaken. In 1990 was Brugman klaar voor de volgende stap: het verkopen van badkamers. Ook daarna groeiden de keuken- en badkamercollectie stevig door en vandaag de dag kun je in maar liefst 35 vestigingen terecht voor een uitgebreid assortiment, deskundig advies en uitstekende service.  

Wij vieren ons 45-jarige bestaan met jou

Op ons 45-jarige bestaan zijn we best wel trots en daarom willen we dit graag met jou vieren. Dit doen wij door het weggeven van een keuken ter waarde van €8.500,- én een badkamer ter waarde van €7.500,-. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen voor jouw droomkeuken of -badkamer. Wie weet is dat wel een keukenopstelling met een mooi kookeiland of eindelijk die badkamer met dat prachtige badmeubel dat al jarenlang op je wensenlijstje staat. 

Hoe werkt de actie?

Wil je kans maken op jouw droomkeuken of -badkamer? Upload dan hier een foto van je huidige keuken en/of badkamer en laat ons weten waarom jij wilt winnen. Laat vervolgens zoveel mogelijk mensen op jouw foto stemmen. Uit de inzendingen met de meeste stemmen zal de jury in januari op basis van motivatie de winnaars kiezen. Doe mee en wie weet sta jij over een tijdje wel je favoriete gerecht klaar te maken in jouw nieuwe keuken of badder jij heerlijk in jouw eigen wellness badkamer. Een goed vooruitzicht, toch?

Home
Terug
Sluiten