Een nieuwe badkamer in 8 stappen

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Een nieuwe badkamer in 8 stappen

Gepubliceerd op 1-10-2018

Tussen het ideaalbeeld van jouw nieuwe badkamer en het realiseren hiervan zit nogal wat werk. Brugman heeft een handig stappenplan opgesteld waarmee jij je droombadkamer verwezenlijkt in acht stappen. Benieuwd? Lees snel verder.

Stappenplan

1. Om te beginnen is het slim om een moodboard te maken. Hierbij visualiseer je alles wat jij in je hoofd hebt voor jouw nieuwe badkamer door foto’s van badkamerstijlen, kleuren, materialen en producten te verzamelen.

2. Vervolgens bepaal je jouw budget, zodat je weet wat haalbaar is met het verbouwen en inrichten van jouw badkamer.

3. Hierna is het tijd om te schetsen. Als je er handig in bent kun je zelf een schets maken of anders gebruik maken van de online 3D ontwerp tool van Brugman.

 

4. Daarna maak je het definitieve ontwerp van jouw nieuwe badkamer. We raden aan om hiervoor een afspraak te maken met een sanitairspecialist, omdat deze er net even anders naar kijkt dan jij.

5. Dan is het tijd voor een van de leukste onderdelen: op zoek gaan naar het badkamermeubilair van jouw dromen!

6. De sloopwerkzaamheden zijn de volgende stap. Moet je iets laten slopen en doe je dit zelf of laat je het uitbesteden?

 

7. Vervolgens kijk je naar leidingwerk en elektra: moet je nog iets aanpassen, verleggen of toevoegen om jouw ideale badkamer te realiseren?

8. Tot slot ga je jouw prachtige badkamer inrichten met de mooie producten die je hebt gekocht en zet je de puntjes op die i door middel van accessoires en verlichting.
 

Maak een afspraak bij Brugman

Kan jij niet wachten om jouw badkamer aan te pakken? Maak een afspraak met een van de sanitairspecialisten van Brugman. Zij helpen je graag met het realiseren van jouw droombadkamer.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Home
Terug
Sluiten