Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Verhoog je vitamine D-gehalte met Sunshower

Gepubliceerd op 12-02-2018

Met een Sunshower geef je jouw vitamine D-gehalte een boost. Ook in de donkere wintermaanden geniet je van de heerlijke warmte van een Sunshower. Slechts tien minuten zonlicht per dag is genoeg voor de aanmaak van voldoende vitamine D, maar vooral in de herfst- en wintermaanden is het voor veel mensen lastig om aan deze hoeveelheid zonlicht te komen. Wil je meer weten over de Sunshower? Lees dan snel verder.

Wat zijn de voordelen van een Sunshower?

De Sunshower biedt verschillende voordelen. Hier lichten we de belangrijkste voordelen kort voor je uit.

  • Vitamine D

Zoals hierboven al benoemd is, zorgt de Sunshower voor de juiste hoeveelheid zonlicht, waarmee jouw lichaam de benodigde vitamine D aanmaakt. Vitamine D is niet alleen belangrijk voor sterke botten en tanden, maar zorgt ook voor een goede weerstand en werking van de spieren. Het hele jaar door onmisbaar dus!

  • Ontspanning

Vooral in de herfst- en wintermaanden, waarin je veel binnen zit en het al vroeg donker is, is het fijn om af en toe even een ontspanningsmoment te hebben. Niet alleen zijn deze maanden wat somber in vergelijking met de lente en zomer, maar ook is het een drukke tijd vol feestdagen. Door middel van de Sunshower geniet je van een heerlijk moment voor jou alleen waarin je helemaal tot rust komt.

  • Behoud van je bruine tint

Het bruine kleurtje waar je de hele zomer zo lang aan werkt, verdwijnt vaak weer als sneeuw voor de zon. Door dagelijks gebruik te maken van een Sunshower behoud je die bruine zomertint en voorkom je een bleke, ongezonde kleur in je gezicht. Om te genieten van dit voordeel dien je wel te kiezen voor een Sunshower met uv-licht. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van een Sunshower, maar ook over stoom- en massagedouches voor het ultieme wellness-gevoel bij jouw thuis.

De verschillende modellen

De Sunshower is beschikbaar in verschillende modellen. Allereerst kun je kiezen tussen een halfbody- en fullbodymodel. Het verschil tussen deze twee modellen is de lengte van de Sunshower, waarbij de fullbodyvariant langer is dan de halfbody Sunshower. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor het aantal lampen dat je naast elkaar plaatst. Dit is vooral gebruikelijk bij een Sunshower met infraroodlampen. Deze uitvoering zorgt voor voldoende licht om nieuwe energie op te doen. Wil je ook je bruine zomertint behouden? Kies dan voor de variant met uv-verlichting.

Bestel ons gratis magazine

Wil je meer weten over de Sunshower? Bestel dan gratis het Brugman magazine boordevol trends en inspiratie. Het magazine staat boordevol met tips en ervaringsverhalen, zodat jouw keuze voor de juiste Sunshower nog makkelijker wordt.

Magazine aanvragen
Afspraak maken