Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Sfeermakers in de badkamer

Sfeermakers in de badkamer

Wist je dat de sfeer in je badkamer voornamelijk wordt bepaald door de tegels? Zo zorgen bijvoorbeeld kleine tegels voor een knusse uitstraling en grote tegels voor een strak en modern geheel. Ook de kleur bepaalt de sfeer in deze ruimte. Er wordt vaak gekozen voor tegels met een neutrale kleur, zoals wit, zwart of grijs. Wanneer er verder geen gebruik wordt gemaakt van kleuren in de badkamer, is dit eigenlijk erg zonde. De ruimte heeft nu een neutrale, steriele uitstraling, terwijl de badkamer juist wel wat sfeer en warmte kan gebruiken. Voeg je een kleurtje toe in jouw badkamer, dan zal dit gelijk zorgen voor een heel ander effect. Met de kleur blauw zorg je voor een frisse uitstraling. Wanneer je kiest voor tinten zoals oranje, geel, bruin of rood creëer je een warm en fijn gevoel in de badkamer. Niets is toch fijner dan tijdens een koude dag te ontspannen in een warme sfeer?

Lees verder en ontdek hoe jij door middel van diverse tegels mooie sfeermakers in de badkamer brengt. Brugman voorziet je van slim advies en oplossingen.

Gebruik verschillende tegels

Maak in de badkamer gebruik van verschillende tegels. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur tegel in combinatie met een tegel met een opvallende kleur. Hierdoor voeg je op een subtiele manier kleur toe aan de ruimte. Ook kun je de neutrale tegels combineren met een tegel met een bijzondere print, zoals de Portugese tegels. Deze tegels zijn voorzien van bijzondere patronen, zoals met verschillende lijnen, vormen of bloemen. De patronen zorgen voor een speelse uitstraling in jouw badkamer.

Tip! Portugese tegels komen het beste tot hun recht wanneer je alleen de vloer of slechts één wand betegelt met deze tegels.

De tegeltrends van 2019

Betonlook en natuursteen tegels zijn een opkomende trend in de badkamer. Deze tegels hebben een rustgevende invloed op de ruimte, waardoor je dit gemakkelijk combineert met drukke patronen. Er wordt steeds vaker gekozen voor grote tegels in de badkamer. Grote tegels geven namelijk de indruk dat de vloer vervaardigd is uit een grote steen. Een andere opkomende trend is het leggen van de tegels in visgraatpatroon. Dit geeft een mooie, unieke en trendy draai aan een klassieke trend.

Een uitgebreid assortiment

Voordat je de tegels kiest, is het belangrijk dat je weet welke stijl je wilt uitstralen in jouw badkamer. Bekijk hier alle verschillende badkamerstijlen. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om tegels voor in jouw badkamer. Enerzijds maakt dit de keuze nog moeilijker, maar anderzijds vind jij hierdoor altijd de tegel die perfect bij jou past. In de showrooms van Brugman vind je een groot tegelplein waar een adviseur je kan voorzien van alle informatie en inspiratie voor het kiezen van jouw badkamertegels.

Kom langs in de showroom

Ben je benieuwd naar de tegels van Brugman? Kom dan langs in een van onze showrooms en vraag een adviseur van Brugman om hulp. Door de uitgebreide kennis die zij hebben op het gebied van tegels, kunnen zij jou uitstekend persoonlijk advies geven. Maak hier een afspraak met een van de Brugman adviseurs. De afspraak is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken