Inspiratie voor de badkamer

Ga je een nieuwe badkamer kopen? Dan is het fijn om te weten wat de nieuwste snufjes zijn, wat helemaal de trend is en waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de trendy ronde spiegel, zwarte elementen, hexagon tegels of een visgraat patroon! Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om een echte wellness uitstraling naar jouw badkamer te brengen. Brugman licht de nieuwste trends van 2021 voor je uit en geeft je handige tips voor jouw badkamer. Lees verder en laat je inspireren!

Ronde spiegel

Een ronde spiegel is tegenwoordig razend populair. Wastafel- en badkamerkasten hebben vaak een strakke en hoekige afwerking, waardoor een ronde spiegel zorgt voor een mooi contrast. Ook wordt er steeds vaker gekozen voor een ronde spiegel met een subtiele, gekleurde lijst eromheen. Hierdoor valt de ronde vorm nog beter op! Een zwarte ronde spiegel past bij veel interieurstijlen en heeft een stoere finishing touch. Houd je juist van klassiek modern? Ga dan voor een kleur zoals koper of goud. Leuk om dit te combineren met accessoires in dezelfde kleur!

Unieke tegels in de badkamer

Badkamertegels zijn niet alleen praktisch, maar bepalen ook de uitstraling in de ruimte. Wil je een unieke sfeer creëren in jouw badkamer? Overweeg dan tegeltjes in een unieke kleur of trendy legpatroon. Denk bijvoorbeeld aan de bijzondere Hexagon tegels. Deze zeshoekige tegels zorgen voor een speels en levendig effect. Net als de trendy metro tegels laat je deze extra opvallen door te kiezen voor een voeg met een sterk contrast: een donkere voeg bij lichte tegels of een lichte voeg bij donkere tegels. Ook zien we de speelse visgraat patronen steeds vaker terugkomen. Dit patroon kun je terug laten komen in de vloer, maar ook op de wand. Tot slot blijven in 2021 de materialen beton en marmer razend populair!

Gekleurde kranen

Een gouden, bronzen, koperen of zwarte kraan? Alles is mogelijk! Een gekleurde kraan brengt op een subtiele manier een unieke sfeer naar de ruimte. Houd je van de industriële of moderne stijl? Dan is een zwarte of koperen kraan wellicht iets voor jou! Ben je meer van de klassieke of landelijke stijl? Daar past een witte kraan perfect bij. Ook kun je kiezen voor gouden of bronzen kranen, voor een echte authentieke sfeer!

Hout en metaal

De industriële badkamer blijft net als in voorgaande jaren een van de meest verkochte badkamerstijlen. De industriële badkamer kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere elementen. Materialen zoals beton en metaal komen hier vaak in voor. Ook onbewerkte materialen zoals hout zijn een echte aanrader.

Planten voor een natuurlijke sfeer

De badkamer is een ruimte waar je heerlijk tot rust wilt komen. En hoe kan dat beter in een frisse badkamer met een natuurlijke en warme sfeer? Plantjes helpen daarbij! Planten in de badkamer zijn helemaal hip en trendy op dit moment. Daarnaast is een plant ook erg praktisch! Deze zorgen namelijk voor een goede luchtvochtigheid in de ruimte en geven bacteriën geen kans. Dat is natuurlijk ideaal voor een ruimte zoals de badkamer, waar hygiëne erg belangrijk is.

Optimaal relaxen met de Sunshower

De populaire badkamers van 2021 beschikken steeds vaker over de heerlijke Sunshower. De Sunshower plaats je in of aan de wand in de douche, waardoor je voortaan geniet van een heerlijke douchesessie inclusief infrarood of uv-licht. Dit is niet alleen erg ontspannend, maar stimuleert ook de doorbloeding en verlicht pijnlijke spieren. Daarnaast stimuleert de Sunshower het aanmaken van vitamine D.

Handige snufjes voor in de badkamer

Heb je naast de Sunshower wel eens gedacht aan een spiegel met verwarming, een ingebouwde muziekbox of verlichting op sensoren? Allemaal nieuwe snufjes die je dagelijkse momenten nog aangenamer maken. Wij denken bij Brugman graag mee wat bij jou past. Ook geven we je handige tips om de badkamer volledig naar wens te maken. Kleine aanpassingen maken het verschil.

Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van de stopcontacten in de badkamerkast. Dit zorgt niet alleen voor een moderne en minimalistische uitstraling, maar hierdoor kun je je elektrische tandenborstel of scheerapparaat gemakkelijk opladen zonder dat deze in het zicht ligt. Wil je tips rondom de optimale verlichting in de badkamer? Ook daar helpen we je graag bij!

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de badkameradviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe badkamer. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken