Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De vijf mooiste badkamertrends in 2017

Gepubliceerd op 1-01-1970

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur en wellicht koop jij jouw droombadkamer in 2017. Maar voordat je daadwerkelijk tot de aankoop overgaat, bekijk je waarschijnlijk eerst alle mogelijkheden. Want de laatste keer dat je een badkamer hebt gekocht, is waarschijnlijk al een tijdje terug. Een badkamer koop je immers niet iedere dag. Om je hierbij te helpen, zetten wij de vijf leukste badkamertrends op een rijtje. Zo weet je precies wat je allemaal kunt verwachten in 2017.

1. Dun keramiek

Het gebruik van zeer dun keramiek is een absolute badkamertrend. Denk bijvoorbeeld aan opzetbakken met een randdikte van maar vijf millimeter. Hiervoor wordt een speciaal ontwikkelde keramiekmassa gebruikt die zeer sterk en onderhoudsvriendelijk is. Het resultaat is een super strakke badkamer met een minimalistisch karakter. 

2. Douche-wc’s

Hoewel douche-wc’s in Azië al heel normaal zijn, zie je nog maar weinig douche-wc’s in Nederland. Dit terwijl deze veel hygiënischer zijn dan traditionele wc’s waarbij je schurend toiletpapier of chemische doekjes gebruikt. De verwachting is dan ook dat douche-wc’s steeds vaker gaan voorkomen in Nederlandse badkamers.

3. De natuur in je badkamer

Natuurlijke kleuren en materialen zijn helemaal hip en trending. Bij deze badkamertrend kun je denken aan houten badkamermeubels, planken en vloeren. Voeg hier mooie groene planten aan toe en een rieten wasmand en je badkamer ademt een natuurlijke sfeer uit. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor prachtige hout-look tegels met een robuust uiterlijk. 

4. Innovatieve snufjes

Tegenwoordig kun je je badkamer omtoveren tot een wellness ruimte door het toevoegen van allerlei technische snufjes. Bij deze uiteenlopende badkamertrend kun je denken aan een draadloos muzieksysteem, verwarmde spiegels of een ontspannende Sunshower. Ook zijn er elektrische bedieningsplaten verkrijgbaar waarmee je niet alleen met een handbeweging de spoeling kan activeren, maar ook van afstand met behulp van een app op je telefoon.

5. Trapezevormige ligbaden of ligbaden in stalen frames

Ook de baden veranderen mee met de badkamertrends. Zo zie je steeds meer trapezevormige baden waarbij je gemakkelijk met twee personen naast elkaar kunt badderen. Wil je van je bad een echte eyecatcher maken? Kies dan voor een vrijstaand ligbad in een stalen frame. Deze ligbaden hebben een industriële uitstraling en trekken direct de aandacht. 

Op zoek naar meer badkamertrends?

Wil je graag meer weten? Bestel dan ons gratis magazine of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de laatste badkamertrends! 

Magazine aanvragen
Afspraak maken