Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

De drie populairste badkamerstijlen van dit moment

Ga je binnenkort een nieuwe badkamer kopen? Een belangrijke keuze die je dient te maken is de badkamerstijl. Houd je van een strakke en moderne stijl, of is een industriële badkamer meer iets voor jou? Je kunt alle kanten op en dat maakt de keuze vaak erg lastig. Om je een beetje inspiratie te geven voor jouw nieuwe badkamer, lichten we de populairste badkamerstijlen voor je uit. Laat je inspireren en ontdek wat bij jou past!

Luxe design badkamer

De luxe design badkamer is tegenwoordig een razend populaire trend. Je zag deze trend al wel meer de afgelopen jaren, maar sinds Covid-19 is het helemaal in opkomst. Men wil thuis het gevoel krijgen van een luxe hotelkamer; het gevoel dat ze echt even weg zijn en tot rust kunnen komen. De badkamer wordt steeds meer een plek voor ontspanning waar men van alle luxe voorzien wil zijn. Dit zie je dus ook echt terug in de stijl van de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de luxe marmeren tegels en gouden of zwarte kranen.

Niet alleen de luxe in uitstraling, maar ook de luxe in comfort is in deze badkamer erg belangrijk. Daarom zien we in de luxe design badkamer ook vaak grote baden of grote douchecabines terug. Een luxe regendouche en sunshower worden hier vaak aan toegevoegd om de dagelijkse momenten nóg aangenamer te maken.

Moderne badkamer

De moderne badkamer is de badkamer die van alle gemakken van nu voorzien is maar verder praktisch ingedeeld is. Rustig, neutraal en strak maar wel mooi en stijlvol. Een moderne badkamer kenmerkt zich vaak ook door de tijdloze en ruimtelijke opgezet. Je ziet daarom vaak wit of zwart sanitair, iets minder kleur en simpele maar stijlvolle materialen zoals staal en hout.

Een goed voorbeeld van een moderne badkamer is Badkamer Casalini. Deze badkamer is voorzien van strakke lijnen en neutrale kleuren. De inloopdouche is van alle gemakken voorzien en het toilet beschikt over een ultradunne toiletbril met softclose systeem.

Betonlook badkamer

De betonlook badkamer is erg populair dankzij de stoere, robuuste uitstraling. De betonlook badkamer beschikt over betonnen elementen. Deze elementen hoeven niet persé van echt beton te zijn. Er zijn namelijk talloze materialen die uitgevoerd kunnen worden in een betonlook. Denk bijvoorbeeld aan betonlook tegels, een betonlook bad, wasbak of badmeubel. Kortom, alles is mogelijk.

Daarnaast is een betonlook badkamer erg eenvoudig te combineren met andere materialen. Warme, natuurlijke materialen zoals hout passen hier perfect bij. Ook wordt beton vaak gecombineerd met staal en pasteltinten.

Een prachtig voorbeeld van een betonnen badkamer is Badkamer Armano. Deze badkamer is voorzien van betonlook badkamertegels door de gehele ruimte. De betonlook badkamer wordt gecombineerd met zwarte details en wit sanitair. Door deze combinatie vallen de witte en zwarte tinten extra goed op.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je de populairste badkamerstijlen van dit moment met eigen ogen bekijken? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de badkameradviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe badkamer. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken