Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Binnenkijken bij Patricia en Thomas

Gepubliceerd op 10-03-2017

Patricia van Eijk (48) en haar man Thomas (50) verhuisden 2,5 jaar geleden naar hun huidige woning in Utrecht. Daar hebben zij twee kleine slaapkamers veranderd in de ideale badkamer. Kijk mee en laat je inspireren door deze natuurlijke, robuuste badkamer!

Landelijk en stoer

In de badkamer worden veel natuurlijke elementen en beige en bruine tinten gebruikt. Zo liggen op de vloer tegels met een houtlook. Patricia en Thomas hebben deze in stroken van drie verschillende breedtes laten leggen voor een speels en ruimtelijk effect. En omdat deze tegels gewoon van keramiek zijn, konden ze deze met gemak ook gebruiken in hun inloopdouche. Het robuuste Forrest badkamermeubel van Ben Sanitair maakt het landelijke en stoere karakter helemaal af. De Forrest heeft planken van houtfineer, een blad van composiet en keramische wasbakken. De diepe lade en binnenlade bieden veel opbergruimte.

Praktisch en luxe

De inloopdouche heeft een glazen douchedeur die is voorzien van Easy Clean-coating. Hierdoor blijven er geen druppels aan hangen en krijg je dus ook geen kalkvlekken. Lekker praktisch dus! Net als de anti-condensspiegel boven het badkamermeubel. Achter deze spiegel zit een verwarmingselement verborgen dat ervoor zorgt dat de spiegel niet beslaat. En de grootste troef van de badkamer is een sunshower. Deze geeft warmte af met infrarood en als je het UV-licht aanzet, krijg je ook nog eens een kleurtje.

Het effect van de juiste verlichting

De indirecte verlichting van de led-strips onder het bad en badkamermeubel geven een extra luxe accent. Het bad en badkamermeubel lijken hierdoor te zweven en het zorgt voor een ruimtelijk en gezellig effect.  De wandlampen zijn gecombineerd met inbouwspots, die allemaal gedimd kunnen worden. 

Meer inspiratie opdoen?

Heb jij inspiratie opgedaan door de badkamer van Patricia en Thomas en wil je graag nog meer badkamer voorbeelden zien? Bestel dan ons gratis magazine en ontdek wat er allemaal mogelijk is.  

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken