Al je badkamerwensen binnen je budget

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Al je badkamerwensen binnen je budget

Gepubliceerd op 4-12-2017

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamerinrichting of alleen een nieuwe wastafel, er is veel waar je uit kunt kiezen in veel verschillende prijsklassen. Kan je wel wat hulp gebruiken? Probeer dan eens de Brugman budgetplanner. Op basis van jouw wensen en budget ontvang je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. Lees hier hoe het werkt.

Wat wil ik minimaal in mijn badkamer?

Als je op zoek gaat naar een nieuwe badkamer zal je merken dat het assortiment behoorlijk groot is. Dat is fijn, maar dit kan kiezen best lastig maken. In het geval van sanitair bijvoorbeeld. Welk type wastafel wil je en van welk merk en materiaal? Hoeveel ruimte heb je ervoor? Wordt het een enkele of een dubbele met een kast eronder? En het liefst wil je zoveel mogelijk wanden betegelen, want dat is praktisch en mooi. Kan ik dan ook nog wat extraatjes doen, zoals een verlichte spiegel en mooie bijpassende accessoires? Allemaal vragen die je zelf kunt beantwoorden met behulp van de Brugman budgetplanner.

Zo werkt de Brugman budgetplanner

Met de budgetplanner krijg je een prijsindicatie van jouw ideale badkamer. Je geeft aan welk budget je hebt en je start met het samenstellen van je badkamer. Na elke keuze zie je hoeveel je nog te besteden hebt, waardoor je zelf bepaalt hoe je je budget wilt gebruiken. Kies je bijvoorbeeld een ander materiaal of een ander merk sanitair, dan verandert de prijs. Wil je ruime wasgelegenheid voor meerdere personen? Dan zie je dat een grote wasbak voordeliger is dan twee losse. Bij de tegelkeuze zie je met behulp van de budgetplanner bijvoorbeeld dat een type tegel voor je hele badkamer goedkoper is dan verschillende soorten door elkaar. Op deze manier bepaal je helemaal zelf hoe je je budget gebruikt. Zo eenvoudig is het!

Meer informatie nodig?

Met de Brugman budgetplanner kun je goed zelf je badkamer samenstellen aan de hand van je wensen en wat je te besteden hebt. Heb je nog vragen of wil je graag hulp van een van onze adviseurs bij het opzetten van een prijsindicatie? Bezoek dan een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Home
Terug
Sluiten