Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Sanitair

Compleet sanitair

Wanneer we denken aan sanitair, dan denken we meestal aan de uiterlijke kenmerken ervan. Dus het toilet, de douche, wastafel en het bad. Maar sanitair is eigenlijk de verzamelnaam voor alles dat te maken heeft met de badkamer of het toilet, dus ook de afvoerbuizen, putjes, kranen, spoelsystemen, douchebakken, accessoires, doucheafscheidingen, bidets, waterleidingbuisjes en dergelijke. Bij Brugman kun je voor al het sanitair terecht!

Grote collectie sanitair

Wordt het tijd voor een nieuw toilet, badkamer of wastafel? Voor het aanleggen van kwalitatief sanitair ben je bij Brugman aan het juiste adres. Zelfs als je alleen maar een nieuw leertje voor de kraan nodig hebt. In onze showroom kun je alle onderdelen van het sanitair bekijken. Ook adviseren we je graag over wat je allemaal nodig hebt voor het aanleggen van het nieuwe sanitair. Wanneer je bij ons je nieuwe badkamer of toilet uitzoekt, dan is dit namelijk altijd inclusief alle onderdelen die je nodig hebt om straks optimaal te kunnen genieten van je badkamer, toilet of wastafel.

Nieuw sanitair

Naast afvoerputjes, spoelsystemen en douchegarnituur bieden we ook een grote collectie aan badkamers en toiletruimtes. Wij hebben in onze showrooms veel soorten stijlen voor je tentoongesteld, zodat je meteen een idee krijgt hoe je nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Al het sanitair dat nodig is voor een badkamer is helemaal afgestemd op de stijl van de badkamer. Denk hierbij aan sanitair zoals bijpassende kranen, badkamermeubels en douchebakken die perfect passen bij je badkamer. Zelfs de knop aan de spoelbak zal in harmonie zijn met de stijl van de rest van het sanitair.

Magazine aanvragen
Afspraak maken