Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Sunshower: maak van je douche een zonnestraal

Een sunshower, stoomdouche of massagedouche werkt ontspannend én is gezond voor lichaam en geest. Wil je je spieren én teint een plezier doen, kies dan voor een sunshower. Een stoomdouche is vooral goed voor je bloedsomloop. En met een massagedouche ben jij je eigen masseur.

Jij hoeft niet meer naar de hammam, want je maakt gewoon een wellness van je badkamer!

Je hebt keuze uit drie soorten luxe douches:

  • Sunshower. Uv-licht geeft je een mooi kleurtje en stimuleert de opname van vitamine D in je lichaam. Infrarood licht ontspant je spieren. Heerlijk na een dag hard werken. En ook 's winters, wanneer je minder zon ziet, is een sunshower een uitkomst.
  • Stoomdouche. Een weldaad voor je bloedsomloop en immuunsysteem. Je kunt een complete stoomcabine aanschaffen of een stoomcomponent inbouwen in een afgesloten betegelde doucheruimte of cabine van glas.
  • Massagedouche. Verschillende stevige waterstralen uit een hoofddouche en eventueel zijdouches zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Welke douche voor jouw wellness?

Brugman verkoopt speciale douches van diverse merken, zoals Ben, Cleopatra en Sunshower. Wordt het voor jou een sunshower, een stoomdouche of toch een massagedouche? Met de volgende aandachtspunten helpen we je kiezen.

  • Sunshower Een sunshower is verkrijgbaar in een halfbody- en een fullbody-variant. En dan heb je ook nog de keuze tussen een sunshower met zowel uv- als infraroodlicht en een sunshower met één of twee infraroodlampen. Hou je wel van een zonnebankje? Met een sunshower met uv-licht werk je efficiënt aan een mooie teint tijdens je dagelijkse douche. Gaat het je niet om bruin worden, maar heb je af en toe wat licht en warmte nodig voor nieuwe energie? Dan is een infrarood-sunshower een goede keuze.
  • Stoomdouche Ontspannen en tegelijkertijd aan je immuunsysteem werken: dat kan in de stoomdouche. De hoge luchtvochtigheid in combinatie met een temperatuur van 45 °C opent je poriën en stimuleert je doorbloeding. Stoom is een extra weldaad als je gevoelige luchtwegen hebt. Geniet je graag met z'n tweeën van een stoombad, dan is een tweepersoons stoomdouche ideaal. Wil je de ultieme hammam-ervaring, dan ga je natuurlijk voor een douche met een aroma-dispenser. En sta je open voor nieuwe ervaringen? Er zijn zelfs stoomdouches met kleuren- of lichttherapie.
  • Massagedouche Een waterstraal is masserend op zich. Maar een grote regendouche of cascade voegt hier nog een sensatie aan toe. Je schouders, nek en rug genieten van een zachte en brede waterstraal of een heuse waterval. Graag nog iets steviger en completer gemasseerd? Kies dan een massagedouche met zijdouches die al je spieren masseren. Heerlijk na intensief sporten of een stressvolle werkweek.

Jouw sunshower kies je met Brugman

Wellnessdouches lopen uiteen in functionaliteiten en design. Kom voor persoonlijk advies gerust langs in een van onze vestigingen. Onze adviseurs vertellen je alles over de typen en merken sunshower, stoomdouche of massagedouche.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken