Complete badkamers: alles in dezelfde stijl

Complete badkamers voor een harmonieuze ruimte

Een badkamer is de ruimte bij uitstek die harmonieus hoort te zijn. Het is immers de plek waar je helemaal tot rust wilt komen, hetzij weggezakt in een bad met rijk schuim of onder een heerlijke grote douche. Om een gebalanceerde ruimte te creëren, kies je voor een complete badkamer, waarbij al het sanitair op elkaar is afgestemd qua stijl, kleur en vormgeving.

De complete badkamer

Waaruit bestaat een complete badkamer? Uiteraard uit een wastafel en in ieder geval een douche en een toilet. Zijn toilet en badkamer gescheiden, dan is het alsnog mooi om dezelfde stijl te handhaven: het hoort immers bij elkaar, zelfs al is het gescheiden. Daarnaast hoort er een mooie spiegel, badkamermeubels of een paar plankjes bij. Heb je de ruimte, dan maak je het natuurlijk helemaal compleet met een heerlijk lig- of zitbad. En vergeet natuurlijk niet om ook bijpassende kranen uit te zoeken om je badkamer helemaal compleet te maken.

Zelfde stijl & vormgeving

Complete badkamers zijn eigenlijk pas echt compleet wanneer ze qua stijl (modern, klassiek, landelijk) en vormgeving (rond, vierkant, ovaal) perfect bij elkaar passen. Hoewel sommige dingen te mixen zijn, is het toch mooier om bij een complete badkamer te kiezen voor de harmonie van dezelfde kleur, stijl en dus vormgeving. Accessoires, kranen en zelfs de haakjes voor de handdoeken dragen hier overigens ook aan bij.

Stel een complete badkamer samen

Wanneer je een nieuwe badkamer uitzoekt is het daarom verstandig om direct te kiezen voor een complete badkamer om zo alles mooi op elkaar af te stemmen. Bij de badkamerspecialist helpen we je graag om de perfecte complete badkamer samen te stellen, zodat je heerlijk kunt genieten van je droombadkamer.

Home
Terug
Sluiten