Brugman badkamer Vienna

Luxe en multifunctioneel

Warme natuurlijke tinten gecombineerd met een even spierwit als royaal whirlpoolbad. Aansluitend op dit bad een even wit badmeubel met dubbele wastafel waarop twee enorm luxe kranen geplaatst zijn. De badkamer Vienna laat zien dat een evenwichtig ontwerp een prachtig decor vormt voor een bijzonder object. De multifunctionele stoomcabine komt op deze manier optimaal tot zijn recht.

Bekijk deze opstelling in een showroom

We kunnen natuurlijk heel veel vertellen over deze zwarte badkamer, maar je ziet en merkt aan alles dat we deze graag op maat maken. Dit omdat je er dan het meest van geniet, want ook in vele luxe sanitair artikelen hebben wij een goed aanbod. Tot in de showroom!

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Home
Terug
Sluiten