Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman toilet Shark
  • Brugman toilet Shark
  • Brugman toilet Shark
  • Brugman toilet Shark
Badkamer

Shark

Prijs zoals opgesteld
€ 2.163
Prijs zoals opgesteld € 2.163

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Ben jij fan van zwarte details in een interieur? Dan valt dit toilet zeker in de smaak. De zwarte toilet met softclose, spoelbak, toiletrolhouder en spiegel maken deze toiletruimte een perfect geheel. Helemaal in combinatie met de goudkleurige messing kraan.

Trendy & chique


Mix & match tegels

Wat als je niet kan kiezen tussen al die mooie tegels met ieder hun eigen effect? Dan combineer je deze toch gewoon! De blauwe metrotegels die altijd een trend lijken te blijven en de zwarte hexagon tegels matchen perfect bij elkaar.

Chique zwart

Om deze sfeer door te trekken zijn alle details doorgevoerd in het chique zwart. Het hangende softclose toilet met de bijbehorende spoelknop, wc-rolhouder, fonteintje en spiegel.

Eyecatcher

De goudkleurige kraan is niet alleen een eyecatcher, maar ook heel praktisch vanwege de handige greep waarmee je het watervolume perfect kan regelen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken