Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Origines

Prijs zoals opgesteld
€ 18.500
Prijs zoals opgesteld € 18.500

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

De luxe marmerlook wandtegels, de bronzen details en de regendouche met een heerlijke Sunshower maken van deze badkamer een echte wellness ruimte. Het ontbreekt je aan niets in deze badkamer.

Modern & luxe


Wellness

Wil je optimaal ontspannen in je badkamer? Dan is deze inloopdouche met Sunshower een absolute aanrader. De uv-stralen warmen de huid en spieren op waardoor jij helemaal kunt bijkomen. Het infrarode licht zorgt voor ontspanning en het laag gedoseerde UV-licht zorgt voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D.

Details

Alle details kloppen in deze badkamer. De luxe marmerlook tegels op de wanden in combinatie met de grote grijze tegels. Ook het ruime badkamermeubel met grote spiegels geven deze badkamer een echte hotelsfeer. De bronzen en gouden details maken deze badkamer helemaal af tot in detail.

Luxe keuzes

Niet alleen de inloopdouche en het fijne ingebouwde ligbad is luxe in deze badkamer, maar ook het toilet. Dit is namelijk een douchetoilet. Dit zorgt voor een zachte, natuurlijke reiniging met water.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken