Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Nature

Prijs zoals opgesteld
€ 8.850
Prijs zoals opgesteld € 8.850
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Sluit je ogen. Ja, het is een beetje gek zo midden op de dag of avond. Maar doe het nou maar… En stel je nu jouw perfecte badkamer voor. Val jij voor een industrieel design? Open dan je ogen maar weer en bekijk deze badkamer eens goed.

Industrieel & sfeervol

  • Inloopdouche in industriële stijl
  • Regen- en handdouche
  • Ingebouwd ligbad
  • Houtlook badkamermeubel met dubbele betonnen waskom
  • Luxe Grohe inbouwkranen

 

Royale regendouche

Wanneer je deze badkamer binnenloopt voelt het gelijk als thuiskomen. De royale regendouche heeft een enorme aantrekkingskracht wanneer je een momentje voor jezelf nodig hebt. Het moment waarop de stralen recht naar beneden vallen en je hele lichaam omsluiten, dat is toch puur genot?

Warmte genot

Al kan dat genieten ook heel goed in het ingebouwde ligbad. Want wat is er nu fijner dan in het warme water liggen om helemaal tot rust te komen? En wanneer je klaar bent pak je die heerlijk voorverwarmde handdoek binnen handbereik van de radiator af. Juist ja. Uit deze badkamer wil je nooit meer weg.

Extra opbergplezier

Het hangende badkamermeubel biedt daarnaast gewoon heel veel ruimte. Zowel de vier lades als de kast ernaast en de spiegel geven extra opbergplezier. In de spiegel zit bovendien ook nog ledverlichting om je nog een handje extra te helpen. De Grohe inbouwkranen geven de industriële look net dat luxueuze tintje. En hoe fijn zijn die dubbele betonnen waskommen? Elkaar in de weg zitten tijdens het tandenpoetsen is hiermee absoluut verleden tijd.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken