Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

minimalistische badkamer
Badkamer

Linea

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

  • Massief eiken meubel
  • Speelse nisjes
  • Douchekop met waterval en elektronische bediening
  • Acero tegel in verschillende formaten


Deze ruime badkamer heeft een luxe uitstraling door de witte kleur en hoogwaardige, luxe elementen. De nisjes geven een speels effect en bieden extra opbergruimte voor mooie accessoires of doucheproducten. Dankzij de waterval douche met elektronische bediening geniet je prinsheerlijk van jouw douchemoment.

Brugman badkamer Linea

Deze ruime badkamer heeft een luxe uitstraling door de witte kleur en hoogwaardige, luxe elementen. Deze lichte badkamer krijgt een stoere touch door de Acero tegels in verschillende formaten. De nisjes geven een speels effect en bieden zowel in als naast de douche opbergruimte voor mooie accessoires of doucheproducten. Het eikenhout geeft de badkamer een natuurlijke, warme uitstraling en combineert mooi met de andere kleuren.

De zwevende meubels zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Deze ruimte is voorzien van luxe elementen die het dagelijkse gebruik net wat aangenamer maken. Zo is de waterval douche voorzien van elektronische bediening en warm je handdoeken gemakkelijk op met behulp van de radiator. De ingebouwde kranen boven de wastafel maken de moderne look compleet.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze moderne badkamer precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken