Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman toilet Limestone
  • Brugman toilet Limestone
  • Brugman toilet Limestone
Badkamer

Limestone

Prijs zoals opgesteld
€ 2.075
Prijs zoals opgesteld € 2.075

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

De grote natuurlijke tegels laten je helemaal tot rust komen in het kleinste kamertje van het huis. Saai is dit toilet absoluut niet vanwege de luxe wand met marmerlook tegels en de koperen accessoires. En dan hebben we het nog niet eens over de luxe spiegel gehad.

Natuurlijk & luxe

  • Combinatie van grijze limestone tegels en luxe marmerlook tegels
  • Hangend toilet met softclose
  • Dimbare LED-spiegel met touchbediening
  • Koperkleurige details


Comfortabel versus luxe

De grote limestone tegels zorgen dat de toiletruimte optisch groter lijkt en zorgen voor een rustig geheel. Het luxe tintje komt van de enkele wand met marmerlook. Deze tegels zijn niet alleen prachtig, maar ook makkelijk in onderhoud.

Spiegeltje spiegeltje

Vaak is het toilet de dichtstbijzijnde ruimte om even je make-up te checken. Hoe geweldig is het dan om zo’n grote, ronde spiegel te hebben met verlichting en touch bediening.

Contrasterende details

Het geborstelde koper van de kraan, wc-rolhouder en toiletrolhouder vormen een perfect contrast met de lichte naturel kleuren en geven het toilet een luxe sfeer.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken