Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Cube blauw

Prijs zoals opgesteld
€ 10.373
Prijs zoals opgesteld € 10.373

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Ben je op zoek naar een badkamer met iets speciaals? Laat dan deze badkamer niet aan je neus voorbij gaan, want niets is standaard. Het ovaalvormige vrijstaande bad en de gouden regendouche zorgen voor een echte wellness sfeer.

Details

  • Inloopdouche met handdoekenrek, regen- en handdouche
  • Hangende badkamermeubels in hoogglans
  • Extra grote wasbak met twee kranen
  • Design radiator
  • Spiegel met ledverlichting


Combinatie tegeltrends

De combinatie van de kleine blauwe metrotegels met de grote witte marmerlook wandtegel en de rustgevende grijze vloertegels vormen de eyecatcher van deze badkamer. Je zou kunnen zeggen dat er verschillende tegeltrends zijn gecombineerd, maar gelukkig zijn deze trends tijdloos en blijven ze een goede keuze.

Gouden details

Een ander opvallend item is het badkamermeubel uitgevoerd in hoogglanslak. Daarboven hangt een handige spiegel met helder led verlichting. De dubbele kranen van Ben Sanitair zijn uitgevoerd in geborsteld messing net als alle andere accessoires en de douchekranen trouwens. Zo worden de gouden details doorgevoerd in de hele badkamer voor een chique geheel.

Handig muurtje

Dat de ontwerpers overal aan hebben gedacht, blijkt wel uit het handige muurtje naast het bad waar niet alleen de kranen uitkomen, maar wat ook handig is om heerlijke badolie op neer te zetten.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken