Brugman badkamer Ascea

Hier kun je alles kwijt

De ruimtelijke uitstraling van de Brugman badkamer Ascea werkt super verfissend. Alleen al door in deze badkamer te zijn voel je de kwaliteit die wij als Brugman te bieden hebben. Helder wit en bruin met strakke lijnen en chromen accent in deze wellness, want zo is het.

Je voelt de zon en hoort de zee

Het ligbad, wat je in deze opstelling in de hoek ziet, is een mooi groot bad wat weggewerkt is in een nis met handdoekruimte en fraaie tegelafwerking. Mocht je lekker af willen koelen na een warm bad, dan kan dat onder een mooie regendouche. Als je daar toch staat, kan je lekker ontspannen en zelfs bruinen met de Sunshower® Deluxe Health. Infraroodlampen zullen diep doordringen in de huid. Dit stimuleert niet alleen de bloedsomloop als helende werking op spieren en gewrichten, maar werkt ook nog eens ontspannend en pijn-verlichtend.

Prijs zoals opgesteld

  • Meubelcombinatie
  • Douchecombinatie
  • Toiletcombinatie
  • Badcombinatie
Totale badkamer € 11.600
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten