Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamerspecialist

Brugman de badkamerspecialist

Wanneer je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken wil je er zeker van zijn dat deze niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook helemaal past bij je woning en je wensen. Dan ga je natuurlijk naar een badkamerspecialist. Een echte badkamerspecialist staat namelijk klaar met een goed advies, luistert naar je wensen en helpt je om samen met jou die droombadkamer te verwezenlijken.

Altijd welkom

Bij een goede badkamerspecialist ben je altijd welkom. Zo kun je terecht in een van onze showrooms om rond te kijken of een adviesgesprek. En op de website kun je 24 uur per dag terecht voor inspiratie om je favoriete badkamer uit te zoeken. Wist je dat Brugman nog veel meer doet dan alleen badkamers verkopen?

Hulp met ontwerpen

Zo staan onze badkamerspecialisten ook voor je klaar om te helpen met het ontwerpen en inrichten van je badkamer. We helpen je mee met het uitkiezen van de perfecte tegels en het mooiste sanitair dat het beste past bij je wensen en natuurlijk de woning. Door slimme oplossingen te bieden, kun je snel genieten van je droombadkamer.

Ervaar het zelf

Bezoek een van onze showrooms, praat met onze badkamerspecialisten en ervaar het zelf. Een ideale badkamer kan mede door onze badkamerspecialisten in mum van tijd gerealiseerd worden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken