Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamermeubels voor een perfecte badkamer

Je bad staat, de douche is geïnstalleerd, er vloeit water uit de kraan, het toilet is goed aangelegd… tijd om van je badkamer te gaan genieten. Of niet? Een badkamer is pas echt af wanneer ook alle badkamermeubels zijn uitgezocht. De juiste badkamermeubels brengen niet alleen harmonie, het is ook de perfecte manier om je handdoeken, douchegel, scheerschuim en andere toiletspulletjes in op te bergen. Bij Brugman vind je heel veel mooie, moderne, klassieke, basic en landelijke badkamermeubels die je badkamer helemaal afmaken.

Verschillende soorten badkamermeubels

Een badkamermeubel is meer dan een gewone kast voor het opbergen van toiletaccessoires. Het is een onderdeel van de sfeer in je badkamer. Daarom is het belangrijk om een badkamermeubel uit te kiezen die past bij jouw smaak en wensen. Kies altijd een badkamermeubel die perfect aansluit bij de kleuren en de sfeer van je badkamer. Om je te helpen hebben wij al verschillende badkamermeubels voor je opgebouwd in onze showroom. Kom eens langs en zoek het perfecte meubel voor jouw badkamer.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Materiaal en design

Wastafels zijn er van diverse materialen. Denk aan: beton, mineraal, natuursteen, composiet en - momenteel een echte trend - Solid Surface, met een matte look. Kies het materiaal dat je mooi vindt in jouw badkamer, maar denk ook aan gebruiksgemak. Keramiek is bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden, evenals gehard glas. Voor je badkamermeubel is er al net zo veel keuze: van rechte hoeken tot ronde vormen en van materialen als warm hout tot strak natuursteen. Hou je van eenheid en rust? Kies dan een badkamermeubel dat perfect aansluit bij de kleuren en de sfeer van je badkamer. Mag het wel wat gewaagder? Dan is een badkamermeubel in een felle kleur misschien iets voor jou. Of combineer glans met een matte afwerking of kunststof met hout.

Stel je eigen badkamermeubel samen

Het is ook mogelijk om je eigen badkamermeubels samen te stellen. Veel badkamermeubels bestaan namelijk uit losse onderdelen, waardoor je voor iedere ruimte een perfect meubel kan samenstellen. Kies voor een ladekast voor onder de wastafel en een enkele lange kast langs de muur. Of ga voor een uitgebreid badkamermeubel waarbij je misschien wel je bad en het meubel met elkaar integreert. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken en samenstellen van het perfecte badkamermeubel.

Advies over je badkamermeubel bij Brugman

Het type Forrest van het merk Ben en de No Limit van Detremmerie zijn populaire badkamermeubelen. Maar samen met Brugman kun je ook zelf je ideale badkamermeubel samenstellen. Kom voor persoonlijk advies naar een van onze vestigingen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken