Sphinx badkamer: kwaliteit uit Maastricht

Sphinx badkamer: stijvol, geraffineerd & hoge kwaliteit

In 1834 richtte Petrus Regout een aardewerkfabriek op in Maastricht, maar de naam Sphinx, naar de statige Egyptische beelden, kreeg het pas in 1879. In het begin maakte Sphinx voornamelijk aardewerk, zoals servies en potten, en glaswerk. Maar naast keramiek en glas ging Sphinx ook geleidelijk over tot het maken van sanitair van hoogwaardig keramiek. In 2009 ging het bedrijf over in Sanitec, maar de naam Sphinx bleef in ere. Sphinx badkamer sanitair staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle vormgeving.

Voordelen

Het mooie aan de Sphinx badkamer producten is de ruime keuze. Het assortiment bestaat uit mooi vormgegeven toiletten, luxe baden en douches en natuurlijk wastafels en spiegels. Voor de inrichting van een complete badkamer ben je bij Sphinx aan het juiste adres. De basic, maar zeer stijlvolle vormgeving past in ieder interieur. Of je nu van klassiek houdt of van moderne strakke lijnen, Sphinx biedt veel verschillende stijlen voor in de badkamer. Bovendien kun je meteen bijpassende wastafelkastjes en wandkasten uitzoeken, zodat je de badkamer in zijn geheel kunt inrichten in dezelfde stijl. 

Duurzaam

Naast stijlvol is Sphinx ook altijd op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Zo zijn bijvoorbeeld de stortbakken van de Sphinx toiletten kleiner en kun je waterbesparende kranen voor de badkamer uitkiezen. Stijlvol, hoge kwaliteit en ook nog eens bewust, dat maakt Sphinx bijzonder en zo populair bij zoveel mensen. Zowel bij professionals als particulieren, want de Sphinx badkamerskun je ook terugvinden in hotels en toiletruimtesin verschillende restaurants. De Sphinx badkamers zijn geschikt voor inbouw, maar ook om vrijstaand je badkamer mee in te richten.

Home
Terug
Sluiten