Keramag badkamer: milieubesparend keramiek

Primabad badkamer meubelen maken je badkamer compleet

Water, het is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het helpt gewassen te verbouwen, we gebruiken het om te drinken en om mee te koken en we wassen ons ermee. Ook spoelen we het toilet door met water. Kermag badkamer sanitair biedt milieubesparende oplossingen, zodat we zoveel mogelijk kunnen genieten, maar zo min mogelijk water verspillen.

Mooi design

Keramag is een Duits sanitair merk dat sinds 1991 toebehoord aan het Zweedse Sanitec. Omdat Keramag zo’n gevestigde naam is, hebben zij deze behouden voor de herkenning. De producten voor de Keramag badkamer hebben een mooi, modern design, zijn zeer gebruiksvriendelijk en passen in iedere badkamer. Maar het allermooiste is misschien wel dat het merk zich zo inzet voor waterbesparing. Vooral als het gaat om urinoirs en toiletten. Deze technieken kunnen zowel in je eigen huis, als op kantoor, in de horeca en andere openbare gelegenheden worden toegepast.

Wastafels met allure

Naast toiletten kun je ook terecht bij Keramag voor mooie basic vormgegeven badkamer wastafels. Vooral de functionaliteit staat voorop en dat komt terug in het sobere, maar aantrekkelijke design. De Keramag badkamer meubels zijn voornamelijk wit en gemaakt van het beste geëmailleerde keramiek. De wastafels (met ombouwkast) zijn verkrijgbaar als solo maar ook als duo wastafel met één of twee kranen. Met de bijpassende, waterbesparende mengkranen kun je genieten van de juiste temperatuur water, zonder al te veel water te verspillen. Er zijn zelfs speciale kinderwastafels verkrijgbaar.

Baden & douchen

Natuurlijk kun je bij Keramag ook terecht voor mooi vormgegeven lig- en zitbaden en douchecabines voor in de badkamer. Bij deze laatste is Keramag badkamer vooral gespecialiseerd in douchecabine vloeren van hoogwaardig keramiek en een antisliplaag.

Home
Terug
Sluiten