Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Berloni Bagno in de badkamer

Berloni Bagno is een Italiaans merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteitsproducten. Begonnen in de buurt van Pesaro in Italië, produceert het merk nu badkamermeubels over de hele wereld. Berloni Bagno heeft een unieke stijl die betrouwbaarheid en functionaliteit uitstraalt, samen met een uitzonderlijke esthetiek. Het merk heeft verschillende collecties die we voor je op een rij zetten om de nodige inspiratie voor jouw badkamer op te doen.

Berloni bagno Blocks collectie

De Blocks collectie bestaat uit meubels met geblokkeerde afmetingen, die de vormen en kenmerken volgen van de wastafels waarop ze gemonteerd worden. Het merk biedt allerlei afmetingen, vormen en materialen aan. Van vierkant tot rond, van klassiek tot Astone en glas. Het is allemaal mogelijk bij Berloni Bagno. Daarnaast zijn de badkamermeubelen in allerlei kleuren te leveren.

Een greep uit de collectie

Berloni Bagno Blocks

Berloni Bagno Modular

Berloni Bagno Modular

Berloni Bagno spiegels

Berloni Bagno Modular collectie

De modular collectie zorgt voor de persoonlijke inrichting van jouw badkamer, zodat je echt een eigen plekje creëert. De collectie heeft meerdere ontwerpen zoals bijvoorbeeld Piani, wat alles aanbiedt voor de functionaliteit en opbergmogelijkheden in jouw badkamer. Het merk heeft ook ultra moderne materialen in combinatie met sfeer en een eenvoudige stijl in de Plana ontwerpen.

Hou je toch wat meer van een internationale stijl? Dan zijn de Memphis ontwerpen zeker iets voor jou! Toch liever een strakker design, dat maakt Berloni Bagno mogelijk met de Manhattan ontwerpen. Van wastafels tot deuren en lades, het merk biedt verschillende hoogtes, breedtes en dieptes aan. Er is een oneindige keuze aan materialen van porselein aardewerk tot Astone met geïntegreerde wastafels, tot massief hout en Idrolam met opzetwastafels.

Berloni Bagno spiegels en licht

De spiegels en lichten van Berloni Bagno zijn onmisbaar om de inrichting van jouw badkamer een unieke touch te geven. Ze bieden dan ook een breed scala aan praktische, geavanceerde accessoires aan om jouw badkamer compleet te maken.

Meer inspiratie opdoen over de Berloni Bagno producten?

Wij hebben een greep uit de collectie van Berloni Bagno voor je op een rijtje gezet om de nodige inspiratie voor jouw nieuwe badkamer op te doen. Natuurlijk heeft het merk nog vele andere opties. Berloni Bagno ontwerpt vanuit de traditie 'made in Italië', de producten zijn niet alleen stijlvol maar ook nog eens kwalitatief hoogwaardig. Is het sanitair van Berloni Bagno iets voor jou? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Onze badkamer adviseurs helpen je graag verder met het vinden van het juiste sanitair voor jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken