Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Artweger in de badkamer

Het populaire merk Artweger ontwikkeld sinds tientallen jaren kwalitatieve en functionele producten voor de badkamer. Deze producten worden speciaal ontwikkeld om het leven voor jou als badkamergebruiker een stuk aangenamer te maken. Hierbij gaat innovatie gepaard met kwaliteit en een functioneel design. Het merk houdt rekening met kleine badkamers en daarnaast bieden zij badkamers aan zonder barrière en voor alle generaties. We inspireren je graag over dit innovatieve merk!

Twinline baden

Een oplossing voor een bad en douche in één die geen extra ruimte in beslag neemt? De twinline baden van Artweger bieden dit aan. De Twinline baden zijn voorzien van een douchewand die ook de toegangsdeur is zodat de instap bijzonder laag en daarom comfortabel en veilig is. Een voorbeeld hiervan is de TWINLINE 2. Deze variant is perfect wanneer je wat minder ruimte tot je beschikking hebt in de badkamer.

Artweger douches

Bij Artweger draait alles om de douche die al jouw wensen vervult. Met diverse series zoals baseline, lifeline, twistline worden de producten van hoogwaardige materialen vervaardigd, die duurzaamheid garanderen!

Of je nu graag een open doucheruimte, een vouwdeur of een schuifdeur wenst, Artweger heeft het allemaal in zijn uitgebreide assortiment. Hoe groot de douche ook mag zijn, het merk biedt diverse modellen aan in verschillende groottes.

Daarnaast biedt Artweger ook een stoomdouche aan. Een populaire variant is de body+soul voorzien van een zitje en een stoombox. Deze stoomdouche zorgt voor een ware wellness oase in de badkamer.

Artweger badkuip

Laat jezelf lekker onderdompelen in badplezier met de hoogwaardige badkuipen van Artweger. De badkuipen zijn gemaakt van hoogwaardig sanitair-acryl. Artweger levert hierin een variëteit aan vormen en afmetingen; zo zijn er rechthoekige badkuipen, freeway badkuipen en hoekbadkuipen beschikbaar in diverse modellen. De badkuipen staan bekend om hun warme en gladde oppervlakte die bijzonder onderhoudsvriendelijk is.

Meer inspiratie opdoen over de Artweger producten bij Brugman?

Wij hebben enkele producten uit de collectie van Artweger voor je op een rijtje gezet om de nodige inspiratie voor jouw nieuwe badkamer op te doen. Natuurlijk heeft het merk nog vele andere producten in het assortiment. Is het sanitair van Artweger wellicht iets voor jou? of overweeg je om een product aan te schaffen uit de collectie? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag verder met het vinden van het juiste sanitair voor jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken