Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De eerste stap naar je nieuwe badkamer

Die eerste stap is net zo leuk als de volgende stappen. Daar zorgen we bij Brugman wel voor. Mag ook wel, want je staat op het punt om te investeren in een badkamer en dat wil je goed aanpakken. Je krijgt een deskundig advies en alle ruimte om te sparren over je ideeën. Vertel ons wat je wil en wij denken met je mee. Maak gebruik van onze ervaring en inzichten om van een nieuwe badkamer echt jouw badkamer te maken.

Badkamertip
Wanneer je voor een nieuwe badkamer kiest, heb je het grote voordeel dat je meteen voor duurzame oplossingen kunt kiezen.
En daarmee bespaar je op de lange termijn de nodige kosten! Geldt ook bij een verbouwing van je badkamer natuurlijk.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
 • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
 • Inspiratie en advies op maat
 • Jouw keuken of badkamer
         binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

In 7 stappen naar je nieuwe badkamer

Heb je een afspraak gemaakt bij ons? Mooi, dan gaan we samen aan de slag. Waar bij anderen de koffie al klaar staat, maken wij de koffie vers voor je. Zo nemen we stappen op weg naar de badkamer die jij wil! Met een open en frisse blik.

 1. Vertel ons je wensen, wat heb je in gedachten, heb je zelf schetsen of misschien zelfs een moodboard? Je krijgt van ons inzicht in de mogelijkheden, in de voor-en nadelen van je keuzes, en zelfs nieuwe ideeën. Kijk of alles binnen je budget valt; wij hebben de know-how en de creativiteit om de kosten laag te houden.
   
 2. Als we je wensen scherp hebben, krijg je een 3D-ontwerp. Daarmee krijg je een duidelijk beeld van de look & feel van de badkamer. Wat denk je? Is dit je droombadkamer? Of wil je nog iets aanpassen? Geen probleem: een badkamer is pas écht op maat gemaakt wanneer je de kleinste details aandacht geeft. Doen we graag voor je.
   
 3. Alles naar wens? Dan krijg je van ons een offerte. Daarin vind je alle keuzes en specificaties. Neem je tijd om de offerte goed door te nemen. Een nieuwe badkamer is een flinke investering en verdient alle aandacht.
   
 4. Dé stap: je zegt JA tegen je badkamer! We geven je duidelijke uitleg wat de aankoop inhoudt: van het koopcontract, de feestelijke handtekening, de bevestiging tot aan de aanbetaling. Voel je altijd vrij om vragen te stellen als het niet helemaal duidelijk is.
   
 5. Een langverwacht en spannend moment: de montage en installatie van je nieuwe badkamer! Maak je geen zorgen. Geniet ervan. Onze monteurs weten precies wat ze doen, hebben de ervaring en expertise om je badkamer feilloos te plaatsen.
   
 6. Wow, de badkamer staat! Je controleert samen met onze monteur of alles werkt. Okay? Dan teken je het opleverrapport.
   
 7. We zijn er nog altijd voor je! Ook na de aankoop en de installatie van je badkamer. Vragen? Neem gewoon contact met ons op.

Zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer

Brugman zorgt ervoor dat je volledig gaat genieten van jouw nieuwe badkamer. Je bent verzekerd van 5 jaar Brugman garantie en 3 maanden garantie op al het montage- en installatiewerk. Bovendien bieden wij de zekerheid van een CBW-erkenning en levenslange service. Kijk ook eens bij de meest gestelde vragen over de aankoop en garantie van Brugman.

Magazine aanvragen
Afspraak maken