Badkamer inspiratie van Brugman

Je bent eruit, je gaat de badkamer eens flink onder handen nemen. Maar ja, hoe moet deze er straks uit gaan zien. Wordt het een moderne badkamer met rechte, strakke lijnen en donkere tegels? Of kies je toch liever voor een nostalgische badkamer met een vrijstaand ligbad op pootjes en roomkleurige tegels. En wat dacht je van een pop-art badkamer met veel kleur en ronde lijnen… De keuze is enorm. Daarom is het goed om badkamer inspiratie op te doen, bij Brugman.

Inspirerend

Wij volgen de laatste trends op het gebied van sanitair en badkamers, en kunnen je ook adviseren bij het samenstellen van je droombadkamer. Daarbij biedt ons magazine genoeg inspiratie om de juiste keuze te maken voor je nieuwe badkamer. Deze kun je gratis aanvragen via de website. Ideaal als je nog niet precies weet wat je zoekt.

Rondkijken

Badkamer inspiratie doe je ook op internet op. Vooral Pinterest en woonblogs lenen zich hier goed voor. Verzamel afbeeldingen uit woonmagazines en kijk eens rond in badkamers van vrienden of familie. Zo kom je tot genoeg ideeën, die je samen met ons kunt vormgeven tot de perfecte badkamer. Neem je inspiratiemapje ook mee als je de showroom bezoekt, zodat de badkamerspecialist precies weet wat jij voor ogen hebt.

Home
Terug
Sluiten