Brugman badkamer Larosa

Modern en ruimtelijk

  • Handige bad-douchecombinatie
  • Grote tegels uit Valmalenco serie
  • Zwevende witgelakte meubels
  • Praktische indeling
     

Deze badkamer weet alle benodigdheden te combineren in een kleine ruimte. De slimme indeling en het afgeschuinde bad benutten de ruimte ideaal. De zwevende badkamermeubels bieden genoeg plek voor alle verzorgingsproducten en de dubbele wastafel biedt ruimte voor twee personen tegelijk. Handdoeken kunnen zowel boven het bad en naast het meubel als op de designradiator worden opgehangen.

Speels en praktisch

De tegels uit de Valmalenco serie zijn van verschillende afmetingen, wat een speels effect creëert. Het schuine bad zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een originele look. Deze badkamer is hierdoor perfect voor kleine ruimtes waar graag op een mooie manier het maximale uit wordt gehaald.

Past deze badkamer bij jou?

Graag eens komen kijken of deze compacte badkamer ook de ideale oplossing voor jouw woonsituatie is? Kom dan eens langs in onze showroom waar we je graag verder helpen.

Prijs zoals opgesteld

Totale badkamer € 6.750

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Home
Terug
Sluiten