Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Vrijstaande baden: ware blikvangers voor iedere badkamer!

Een vrijstaand bad is dé uitkomst wanneer je je badkamer net dat beetje extra wil geven. Doordat dit bad als los element in de badkamer staat, wordt een vrijstaand bad als pronkstuk van de badkamer gezien. Qua vorm, afmeting, maar ook wat betreft stijl zijn er verschillende mogelijkheden om jouw klassieke, moderne of tijdloze badkamer te voorzien van een vrijstaand bad. Je geniet voortaan niet alleen van een ontspannen gevoel tijdens het badderen, maar wordt ook bijzonder blij van de uitstraling die dit bad met zich meebrengt.

Een vrijstaand bad: soorten, maten en stijlen

Wil jij ook een vrijstaand bad dat geheel aan jouw wensen voldoet? Bij Brugman vind je ze in allerlei vormen, stijlen en afmetingen:

  • Vorm. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig, tegenwoordig zijn er vrijstaande baden in allerlei vormen. Hoe verschillend ze ook zijn, toch hebben deze vormen een gemeenschappelijk kenmerk; stuk voor stuk staan ze als los element in de badkamer.

  • Stijl. Vroeger zag je een vrijstaand bad veelal in klassieke of landelijke badkamers terugkomen. De witte ovaalvormige badkuip op pootjes kan je je vast nog wel voor de geest halen. Tegenwoordig is het assortiment zo groot dat een vrijstaand bad niet alleen geschikt is voor de klassieke badkamer, maar ook voor de moderne. Kies voor een ovaalvormige badkuip met pootjes wanneer je graag een klassieke uitstraling wilt creëren. Of kies voor een strakke, geheel op de vloer gemonteerde variant, wanneer je voorkeur uitgaat naar een moderne badkamer.

  • Afmeting. Wanneer je een bad neemt, is het belangrijk dat je jezelf volledig kan ontspannen. Dit kan alleen wanneer het bad de juiste afmetingen heeft, zodat je een comfortabele houding aan kunt nemen. Om je te helpen bij het kiezen van het juiste ligcomfort geeft Brugman je graag passend advies over de perfecte afmetingen van jouw bad.

Grootte van de badkamer

Wanneer je kiest voor een vrijstaand bad is het belangrijk om de beschikbare ruimte in je badkamer in je achterhoofd te houden. Omdat een vrijstaand bad niet strak tegen een muur komt te staan, heeft dit bad meer ruimte nodig dan een traditioneel bad. Bovendien komt het bad beter tot zijn recht in een grotere badkamer. Heb je minder ruimte om mee te werken, maar wil je toch graag genieten van een vrijstaand bad? Vraag onze adviseurs om handige tips, zij weten als geen ander een ruimtelijke sfeer te creëren waar het bad mooi in past.

Magazine aanvragen
Afspraak maken