Ontvang extra's bij aankoop van jouw keuken of badkamer

Bij Brugman adviseren en helpen wij onze klanten altijd met 100% toewijding bij het samenstellen van de ideale keuken en/of badkamer. Maar we doen ook graag iets extra’s. Daarom krijgt elke klant bij aankoop van de keuken/badkamer nu keuze voor één van de 4 door ons samengestelde Extra’s als cadeau.

Ga jij voor een nieuw koffiezetapparaat, een Sealskin badkamer accessoirepakket, een VVV cadeaukaart óf kan je wel wat kleuradvies gebruiken voor jouw huis? Maak een afspraak of kom langs in één van onze prachtige showrooms!

Kies jouw extra's uit onze keuzemenu!

We willen graag wat extra’s doen voor onze klanten. Daarom krijgt elke klant nu de keuze uit één van de 4 Extra’s bij aankoop van een nieuwe keuken/badkamer.

Maak een afspraak in een van onze showrooms en onze adviseurs helpen je met al je wensen en vragen.

 • Koffiezetapparaat

  Heb jij koffie nodig om wakker te worden ‘s ochtends, of vind je het heerlijk om het diner af te sluiten met een kopje koffie? Of ben jij gedurende de dag vaker te porren voor een bakkie? Bij een nieuwe keuken, kan ook zomaar een nieuw koffiezetapparaat horen! Verwen jezelf en iedereen in de keuken met een heerlijk kopje koffie.

 • Sealskin accessoirepakket

  Een stoere toiletrolhouder, handdoekrek, kapstok met spiegel en gave ladder. Met het Sealskin accessoirepakket maak je je nieuwe badkamer helemaal af.

   

  Stijlvolle producten, helemaal van deze tijd.

 • VVV cadeaukaart

  Met de VVV cadeaukaart heb je keuze uit vele cadeaus en belevenissen, van woonwinkel tot wellness en van kookboek tot restaurantbezoek. De VVV cadeaukaart is voor iedereen een feestje.

 • Kleuradvies

  Onze gediplomeerde binnenhuisarchitecten helpen je in een persoonlijk gesprek en geven advies en handige tips over kleurgebruik in jouw huis.

Brugman bij jou in huis

Home
Terug
Sluiten