Ontvang extra's bij aankoop van jouw keuken of badkamer

Bij Brugman adviseren en helpen wij onze klanten altijd met 100% toewijding bij het samenstellen van de ideale keuken en/of badkamer. Maar we doen ook graag iets extra’s.

Kies jouw extra's uit onze keuzemenu!

Bij Brugman adviseren en helpen wij onze klanten altijd met 100% toewijding bij het samenstellen van de ideale keuken en/of badkamer. Maar we doen ook graag iets extra’s. Daarom krijgt elke klant bij aankoop van de keuken/badkamer nu keuze voor één van de 4 door ons samengestelde Extra’s als cadeau.

Ga jij voor een superhandige Aquahot kraan, een luxe handdoekenset, een weekendje weg cadeaubon óf volg jij graag een kookworkshop met het hele gezin? Maak een afspraak of kom langs in één van onze prachtige showrooms!

 • Aquahot kraan

  Met de Aquahot kraan tap je niet alleen koud en warm, maar ook kokend water. De kraan is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus!

 • Handdoekenset

  Met de prachtige luxe handdoekenset waan je je even in een hotel in je eigen badkamer. Dat is pas écht genieten na het douchen of een warm bad.

 • Weekend weg bon

  Met de weekend weg bon heb je keuze uit vele hotels en vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Dus ideaal voor een heerlijk weekend weg met het hele gezin!

 • Kookworkshop

  Waan jezelf een echte chefkok en creëer samen een heerlijk menu. Leuk en lekker voor jong en oud!

Brugman bij jou in huis

Magazine aanvragen
Afspraak maken