Ontvang extra's bij aankoop van jouw keuken of badkamer

Bij Brugman adviseren en helpen wij onze klanten altijd met 100% toewijding bij het samenstellen van de ideale keuken en/of badkamer. Maar we doen ook graag iets extra’s.

Kies jouw extra's uit onze keuzemenu!

Bij Brugman adviseren en helpen wij onze klanten altijd met 100% toewijding bij het samenstellen van de ideale keuken en/of badkamer. Maar we doen ook graag iets extra’s. Daarom krijgt elke klant bij aankoop van de keuken/badkamer nu keuze voor één van de 4 door ons samengestelde Extra’s als cadeau.

Ga jij voor een luxe messenset, een gave designradiator, een tuinbon om ook jouw tuin een make-over te geven óf kan jouw huis wel wat interieuradvies gebruiken? Maak een afspraak of kom langs in één van onze prachtige showrooms!

 • Messenset

  Met deze hoogwaardige messenset berg je je messen niet alleen veilig, maar ook stijlvol op. De set bestaat uit diverse messen, zodat je de ingrediënten voor jouw gerechten veilig en efficiënt kan snijden.

 • Designradiator

  Een designradiator in jouw nieuwe badkamer?
  Doen! Niet alleen verwarmt een designradiator de ruimte, maar het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Voor elke stijl bestaat er wel een mooie designradiator!

 • Tuinbon

  Niet alleen in huis, maar ook de tuin mag er goed uit zien. Met de tuinbon kan je naast jouw nieuwe keuken of badkamer, ook de tuin weer een kleine of grote opknapbeurt geven!

 • Interieuradvies

  Onze gediplomeerde binnenhuisarchitecten helpen je in een persoonlijk gesprek en geven advies over kleuren, accessoires en materialen voor je keuken of badkamer.

Brugman bij jou in huis

Magazine aanvragen
Afspraak maken