100 dagen

Bijna in elke straat staat wel een Brugman

Brugman is al 48 jaar dé keuken- en badkamerspecialist. Sinds 1971 inspireren we Nederland. We inspireren met de breedte van ons assortiment en de laatste trends. En onze adviseurs helpen met slimme oplossingen en praktische tips die het dagelijks gebruiksgemak van onze klanten vergroten.   

Al 48 jaar zorgen we voor keuken- en badkameroplossingen voorzien van alle gemakken en comfort.

Keukens en badkamers die perfect passen en iedere dag opnieuw voor veel gebruiksplezier zorgen, zodat onze klanten maximaal genieten. Er zijn in deze tijd zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in bijna elke straat wel een Brugman staat...

Dat is niet voor niets

Onze adviseur met een passie voor keukens en sanitair is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Hij helpt je kiezen door mee te denken vanuit jouw thuissituatie en maakt jouw nieuwe keuken of badkamer graag slimmer. Ook al kost dat net wat meer tijd en aandacht. We inspireren met de breedte van ons assortiment en bieden keuze uit vele materialen en stijlen. Voor ieder budget.  En zijn we er samen uit, dan regelen alles voor je - van A tot Z.

Ervaringen van onze klanten

Maak kennis met de ervaringen van enkele tevreden klanten. Want dat is precies waar Brugman voor staat. Al meer dan 48 jaar zet Brugman zich in voor de beste keuken- en badkameroplossingen. Door goed te kijken en te luisteren. Door samen oprecht uw wensen en eisen te begrijpen en geen inspanning te veel te vinden.

 

Adviesgesprek Brugman

Kom langs bij ons langs voor jouw eigen Brugman badkamer

Wil jij ook meer informatie over een badkamer? Kom dan langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer. Bekijk ook alvast onze collectie in badkamers.

Heb je liever dat we jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

 

Home
Terug
Sluiten